Agility och "lite sällskap"

Dagen har innehållit massa jobb och direk efter jobbet bar det iväg till karlstad brukshundklubb för andra gången på vår intro kurs i agility. Atlas flyger fram över hindren och jag märker att han fullkomligt älskar det men bara när han själv vill... Det är lite så en ridgeback fungerar den kräver hela tiden motivation och är du fär en sekund tråkig eller om hunden inte känner mening med att utföra ett moment så hittar den på något annat. Jag har en jätteutmaning i att motivera honom men äntligen känns det som om vi har hittat en grej som båda tycker är riktigt kul! Idag fick vi testa på vippbrädan och A-hindret, nästa gång blir det balanshindret och däcket och nästa gång är redan på onsdag sen hoppas vi komma med på nästa steg som är en grundkurs.

Nu ska vi äta äggmackor och dricka kvälls thé i soffan och se på Lite sällskap på femman!

Ha det så bra!


Kommentarer
Postat av: Jossan

du är himla svår att få tag i alltså :)

2010-09-14 @ 09:24:03
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Weronika

Å, det låter hur roligt som helst med kursen! Anmälde du dig genom brukshundsklubbens hemsida? Du skrev att det var en intro-kurs, är det mer för att prova på innan man börjar på grundkursen?

Tack för priset förresten! :) /Weronika

2010-09-14 @ 14:51:35
URL: http://weronikag.webblogg.se/
Postat av: Anna

asså söta gummsan vi måste ses snart, och om jag inte minns helt fel är jag skylldig dig en lunch, som du skulle fått för jätte länge sen, så du måste casha in på den snart :P

:D

2010-09-14 @ 18:18:29
Postat av: Anonym

2010-09-15 @ 07:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0