Försmak på födelsedagen

Vilken heldag med aktivitet och städ och smörgåstårtebak och härliga gäster. På fredag fyller jag år och idag passade det bra att bjuda in min familj och Andreas familj på lite tårta och mys. Jag fick superfina presenter och det är så härligt att ha alla samlade och att alla kom för min skull. Har ju ändå blivit vuxen nu men det där med födelsedags kalas är allt något speciellt trots allt. Atlas passade på att sno en muffins av lilla Albin, kanske inte det bästa med tanke på hans foderutredninng men men. I morgon är det jobb på schemat och på fredag gör jag kort dag, 15-20. På lördag kommer min älskade Elin hem och då blir det fest med stort F! Hoppas ni mår bra!

xoxo


En kofta, två presentkort på H&M, chocklad i olika färger och former,
bidrag till en platttång, strumpor, vin och ett armband.
Tack för fina presenter




Nu ska jag önska mig massa fina berlocker till min fina länk.
Tack älskade syster!



favvo killarna, dom två är världens bästa team!

Idol kväll

Regnet bara piskar på fönsterrutorna och det blåser storm. Jag hann precis in med Atlas innan ovädret startade. Nu ligger jag i soffan under ullpläden med tända ljus och en trött hund brevid. Andreas har fys och is träning ikväll och jag njuter av idol jippie vad härligt att Calle gick vidare. Gillade inte alls den där Piotr, hur han kunde gå så lång är för mig ofattbart.. Vilket framträdande Eddie gjorde hur bra som helst och smart att välja en låt av MJ. Efter Idol blir det bingen, tröttheten sitter fortfarande i sen i lördags, riktigt illa att man känner så vid en ålder av snart 22.

Ha en skön kväll!
xoxo






Höstvindar

Har nyss kommit in från en kvälls promenad med Atlas. Tog en sväng förbi Jacob och hans crib. Som vanligt var det fullt hus och vi pratade om lite minnesluckor från igårkväll. haha vad mycket roliga saker man kan säga på fyllan.. jag citerar Henke: "jag är en blomma på en flytande äng" Så sjukt sött sagt och vart det kom ifrån vet nog ingen. Grabbarna hakade på ut och dom kastade lite med sin amerikanska fotboll medans jag lekte och tränade Atlas en stund på gräset. Nu blir det tvättstugan fram till midnatt. Ha en skön söndag allihopa!


Fina färger tillsammans.




Jake the snake och Christoffer


Tvätt och städ eftermiddag

Vi har varit i skogen med Atlas hela förmiddagen, vi la ut ett spår och sen gic vi en timmes promenad efter det. När vi kom tillbaka åkte selen på och vi visade honom spåret. tyvärr gick det åt pipan och han tappade bort sig totalt, vi väntade ut honom jättelänge och när han började stå och gnaga på träden i ren rastlöshet för att vi stog still så avbröt vi sökandet och gick ut på stigen igen. Jag gick och la ett nytt spår och så åkte vi därifrån och köpte en ny leksak på pets i skåre. Väl tillbaka i skogen satte vi på selen igen och och denna gången gjorde vi det lite kortare igen.. gick hur bra som helst och han blev överlycklig när han hittade sin trasselsudd. Eftermiddagen kommer att bestå av tvätt och städ. Inte alltid det roligaste men det är ju så skönt när det är gjort!

Ha en bra kväll eftermiddag så hörs vi senare! Puss!


Atlas nya leksak, definitivt en ny favorit 149:-

Söndag igen...

Igår var det fest hos Linda på jobbet, hon hade fått jättefint i sin nya lägenhet. Fixat mat och ordnat med massa gott tilltugg. Hur goda pizzabullar som helst!
Vi gick till blue moon och där var det hur mycket folk som helst och det va dålig luft och jättejätte trångt. Men vi dansade såklart en hel del ändå. Tyvärr tappar man bort halva styrkan när man väl är där inne. Idag ska vi testa på att spåra med Atlas igen, göra det aningen svårare än det vi la igår.

Här är lite bilder från förfesten, enjoy




Mysigaste uteplatsen ever..


Spår i tuggeliteskogen

Nu har vi provat att spåra med Atlas! Med jättebra tips på hur man ska göra första gången från Linda med Charlie så gick det hur bra som helst. Vi väntade tills spåret lagt sig ca 50 min. Då tog vi en fika under tiden hos Andreas föräldrar. Adde la spåret och vi hade med lite av hans specialmat och en stor trasselsudd som han skulle hitta. Det låg mat i vart femte steg. Spåret va kanske 30 meter för vi ville göra det jättelätt. Vi använde oss av en spårlina och väl framme visade vi honom spåret och han började använda nosen direkt. Han följde spåret och kom fram till maten i första steget, han ville dock inte ha något av den men han stannade upp och kände igen den. Sen fortsatte han och Adde sa att han gick precis i hans spår. Leksaken låg i slutet av spåret lite bakom ett träd och han blev så himla glad när han hittade den och när vi berömde honom allt vi kunde och så fick han leta efter den. Verkligen jätte lyckat! Tack snälla Linda för vägledningen! kolla in hennes blogg här! Det här ska vi definitivt fortsätta med. I morgon kör vi igen.

Nu ska vi käka lite mellis och ta det lugnt en stund innan det är dax att fixa till sig inför kvällen!
Ha en skön lördagskväll!




Kilade in i en fårhage och tog kort på dessa sötnosar, Atlas stog vid staketet
och dreglade. Vet inte varför han gör det när han ser får, förmodligen
vill han väl smaka på dom



Underbara gummistövlar.. Rekomenderar alla att ha det när man är ute i skogen
speciellt på hösten, så blött och sliskigt

Höstdag i all ära

Igår blev det en mys kväll framför idol. Jag och Karin laddade upp rejält med godis och frukt. Annanas doppad i mjölkchocklad är inte alls så fel. Tyvärr köpte vi så mycket att Karin faktiskt fick ta med sig en hel del tillbax. Idag är det en sjukt fin dag jag har varit ute på en kort promenad med Atlas och fått en liten försmak på det sköna vädret. Ska strax åka till systemet och ladda upp inför kvällens fest hos Linda, en tjej på jobbet som har inflyttningsfest. Innan det ska jag hinna med att aktivera Atlas rejält för ikväll blir han ensam några timmar. Ska även hinna möta upp Martina & Emma på stan för en snabbsväng där. Måste ju in och prova vagabond stövlarna...

Nu blir det sen frukost med min älskade sambo!
Puss & kram på er!


Flexibel

Har varit ute i nästan två timmar med Atlas, hur mysigt som helst. Nu steker jag pytt i panna, ser på idol och bloggar samtidigt.. Hur effektiv är jag inte? I morgon väntar en sista jobbdag innan ledig helg och sen är det ju lön oxå, aldrig fel :) Ha en skön torsdags kväll!

Puss & Kram






Bilder från kvällens promenad runt lamberget underbara kväll

Förälskad

Jag har äntligen hittat over knee stövlarna som jag så gärna vill ha! Snacka om kärlek vid första ögonkastet. Ska åka in och prova dom på footnews på lördag. Dessa är ett par godingar som jag får önska mig helt enkelt...
vad tycker ni?




vagabond 1500:-

Frisör och shopping

Blev jättenöjd med håret. Det va riktigt skönt att ta någon centimeter på det oxå, känns så mycket friskare. Vi har hunnit med en hel del annat som att fika hos andres mormor och morfar och gått på hundspåret i sörmons naturreservat. Hur skönt väder som helst och en helt underbar dag! Jag tog en sväng till bergvik förut för att kolla efter ett par vagabond stövlar som jag förälskat mig i, men dessa verkar inte finnas någonstans.. Köpte ett paljettlinne, en scarf och en lång svart stickad kofta. Nu sitter vi och ser på idol och jag ska hoppa tidigt i sängen för i morgon börjar jag jobba tidigt.


Håret blev ljusare, Pia fixade utväxten och boostade mitt hår rejält. Jag köpte med mig en tok-bra värmespray från sebastian som ger både glans och volym samtidigt som den skyddar mot plattången. Just nu står en GHD plattång allra högst på min önskelista. vill ha!



Godnatt på er alla underbara!

Bio i höstrusket

Ikväll blir det bio, vi ska se Flickan som lekte med elden den andra i millenium serien. Jag tyckte den första filmen var superbra fast sjukt äckliga sener ibland. Har rätt så höga förväntningar på denna filmen. Jag har nyss kommit hem med Atlas från dagiset och idag är han helt slut! När jag va där fick han busa med en grand danois tik gissa om dom hade kul! Hon satte honom på plats då hans hanhunds feelings tog över leken. dom två lekte även med en liten mops som va med och styrde leken och gnagde dom i tassarna, har aldrig sett en mops i action förut men jisses vilken energi knippe! Karins Danso ska nog oxå börja på dagiset så småningom nu har han en provvecka där och det verkar fungera jättebra. Ska åka och handla en sväng sen blir det en promenad med min slutkörda hund innan bion.

I morgon är jag ledig och ska klippa mig och färga håret. Har dock inte alls bestämt hur jag vill ha det än så jag tror att Pia på Clipodrom får fria händer. Ni får se i morgon hur det blev

Ha en skön höstkväll
Puss!



Svenska Hollywoodfruar

Helgen har varit jobbig och massa att göra på jobbet. Jag hann inte uppdatera här i lördags efter vår myskväll och igår kväll var jag ute med Atlas på låång promenad i hösrrusket. Jag tog en varm dusch och en kopp rykande te och sen gick jag faktiskt och la mig i tid för en gångs skull, därav mitt dåliga bloggande.

Ikväll ska jag se på Svenska hollywood fruar - det är något med programmet som väcker mitt intresse. Vidrigt tyckte jag ju dock att det va när fru Anka satt och käkade och njöt av kyckligbrosket. Fy så äckligt och ärligt vad är det för teori om hajen och canser?  Innan programmet ska jag ut på en till lång och uppfriskande promenad med min underbara hund. Vi har en rund som vi ska börja gå nu varje kväll tar dryga timmen. Lite längre oftast för jag passar på att träna lite passivitet och sånt. Ha en skön måndag!






Te, skorpor och tjejsnack

Nu ska jag bege mig till Martina, vi ska ha tjejmys med te och kanske blir det någon film. Jag ska möta upp Mika på vägen och det va längesen vi sågs allihopa så vi har säkerligen en hel del att prata ikapp om. Ska bli såå mysigt! I morgon är det jobb igen. Ha en skön lördag! Puss & Kram



Bilder från förra sommaren...

Vin och hembakad pizza

Jobbet gicka kanon, Elin ringde på jobbet och berättade att hon kommer hem lagom till min födelsedag! Underbara människa. Ska bli så kul att du kommer hem! Nu är pizzan i ugnen, Adde har bakat och fixat den och ett glas vin stog redo på bordet åt mig när jag kom hem. Tända ljus överallt och jag är så glad över att jag har en så underbar sambo! Hoppas er fredagkväll är bra!




Cesarsallad & Hallonsorbé

Danso och Atlas lekte lite inne på dagiset. Karin ska prova att ha Danso där nästa vecka, förhoppningsvis får han boxen brevid Atlas. Efter turen dit så gick vi in till stan och tog med hundarna för att käka lunch. Det blev en varsin cesarsallad på Coffehouse by George. Hur gott som helt och hundarna skötte sig nästintill exemplariskt, blev en liten incident när Atlas skulle kliva på och börja rida på Danso när alla sitter och äter på en full uteservering. Måttligt pinsamt men men.. Vi tog vägen förbi timmys och köpte mjukglass på vägen hem. Dom hade slutat med strutar för säsongen så det va aningen svårt att hålla både glass och hund och samtidigt gå hemmåt. Det blev ialafall en jättefin förmiddag med mina underbara (tack Karin du är bäst)och nu är jag redo för att åka och jobba, helt okej ändå att bara göra fem timmar.
Ikväll blir det hemmbakad pizza och IDOL!

Puss & Kram






En riktigt mysig förmiddag

Idag börjar jag jobba klockan tre, men innan det ska jag och Karin ses med hundarna. Först ska vi åka till Atlas dagis och visa runt Karin & Danso där för dom ska kanske byta dagis vi får se. Sen blir det en lång promenad fast i stadsmiljön så hundarna får träna där. Om allt går som vi tänkt så planerar vi en fika i stan med hundarna på någon uteservering. Sen blir det ju jobb till klockan åtta ikväll... Hoppas ni får en underbar fredag! vi hörs ikväll


Vackra onsdag

Det har varit en underbar ledig onsdag med sol och familjeträffar. Här kommer det lite bilder från dagen...


Innan fem kilometaren på skutberget



Efter lunchen hos Tage & Birgit, kom mami, sis och lillebror förbi på lite mys och fika. Vi spelade barn låtar i datarummet och dansade runt som barn allihopa. En riktig kvalitetstid med mina blodsband. Atlas skötte sig jättebra mot lillebror och det härligt att se. Han fick till och med ha handen i hans matskål.


Albin vilar liggandes mot Atlas.

Han lyfter på benet!

Äntligen kan man säga, 10 månader tog det för Atlas att lyfta på benet när han kissar. Men det sker bara någon enstaka gång och i morse var det mot ett träd. Inte direkt stabilt kan jag lova. Han liknade faktiskt bambi en hel del. Det här innebär ju att han är könsmogen eller ialafall håller på att bli. Känns som värsta grejen att han håller på att bli så stor! Snacka om jag är sugen på en valp till! Men det är ju så mycket jobb och kostsamt speciellt när dom blir sjuka. Vi har ju aldrig spårat med Atlas men jag tror att han skulle tycka det var skit kul. Andreas mamma har lovat att hjälpa oss med det någon dag för hon spårade med deras förra hund.

Nu ska jag snart ta en promenad in till stan med atlas sen ska vi åka och äta lunch hos Andreas mormor och morfar. Vi hörs senare!


jag och Atlas i vintras

Girl next door

Har precis käkat kycklingfilé och klyftpotatisar och sett på Idol, gillar Jhide kopian skarpt men lespade han inte lite? Nu ser jag på filmen girl next door på femman. Idag har jag varit på jobbet och det va så skönt att vara tillbaka i det trygga blå huset. I morgon har jag ledig dag och den ska spenderas med Atlas och Adde. Blir en picknick på något mysigt ställe och sen blir det lunch hos hans mormor och morfar. Vi har även bokat kastrering för Atlas och det kommer att ske i oktober. Jag är jätte nervös för att han inte ska vara samma hund när han vaknar.. Sen har jag hört att dom får jätteful päls, men han är ju inte direkt långhårig så det kanske inte är någon fara. Någon som har erfarenhet och kan lugna mig lite? Hoppas ni har en bra kväll!


Bilder från tidigare i sommar, familjen Andersson-Hedström

Morgonpigg

Hur skönt som helst, jag har inte alls lika ont i halsen idag. Nu sitter jag ny duschad och har prcis avslutat min super stora frukost med en rykande kopp the och ska strax föna håret. The voice är guld värda på morgonen, lite som ett måste för mig för att kunna vakna! Ska bli riktigt kul att jobba idag! Innan jag börjar vid åtta ska jag lämna Atlas på dagis. Vi hörs senare i kväll! Ha en bra dag!



Halsont och ny tassalva

Idag blev jag hemma ytterligare en dag från jobbet i morse när klockan ringde kände jag mig som en död fisk! Halsen är jättesvullen och huvudet värker. Jag har sett på mannen som talar med hundar halva dagen. Atlas har slappat med mig i soffan. Vi har faktiskt varit ute på några promenader under dagen också. För någon timme sedan åkte jag till några olika djuraffärer och köpte lite nya leksaker till Atlas, som han är väl förtjänt av! En ny tassalva fick även följa med oss hem. På syskonträffen observerade jag Aslans (atlas bror) tassar, dom va hur fina som helst och inge torra alls. Hon berättade att dom smörjde en gång i veckan och det har nog jag slarvat lite med. Klorna klipper jag ju en gång i veckan men det där med smörjningen ska jag bli bättre på! Älskade syster kom förbi på eftermiddagen också och gissa vad? - hon hade tagit körkort den sötnosen! Så glad för hennes skull! Det var på tiden!

Nu ska jag gå och fixa lite korvstroganoff och ris till kvällsmat, enkelt men gott. I morgon kommer jag nog trotsa min dumma hals och bege mig till jobbet ändå, det är verkligen inte kul att bara ligga hemma.
Ha en bra kväll!



Nya toys och den nya tassalvan från ESPREE 139:- rekomenderas!




Min bästa vän just nu har en bedövande effekt och smakar helt ok!

Fin fina Martina

Har varit och fikat och käkat grillad korv hos mammi där A fick stå för leken med lillebror, det blev en snabb visit på förmiddagen för han skulle ju iväg på träningsmatch, jag trodde ju att serien hade dragit igång men ack så fel av mig. Min eftermiddag har spenderats med Martina, vi tog en gemensam promenad till sandgrundudden och hon hade bakat bullar som hon hade med sig hur söt? det var jättefint väder men det blåste kallt och ändå var det en tapper tjej som trotsade att hösten kryper närmare och närmare, hon låg i bikini! Det blev en riktigt fin eftermiddag med en riktigt fin vän och en snäll hund. Nu ska jag ta mig i kragen och städa lite här hemma, tror att badrummet ska få sig en omgång. Ikväll blir det middag och film och i morgon ska jag försöka ta mig till jobbet, känner mig mycket bättre.


Godmorgon soliga söndag

Vilket underbart väder det är ute, jag och Atlas har tagit oss en rejält lång och uppfriskande promenad och har precis väckt husse ur sin skönhetssömn. Det blåser friska vindar fast solen värmer sådär härligt. Idag har jag inte så mycket planerat, men hemmet är i behov av en fixar dag helt klart frågan är bara hur man ska prioritera en ledig och solig dag som denna. Känns som jag hellre vill vara ute... Igår blev det inget kalas för min del, jag kände mig sämre och hostigare än någonsin så älsklingen fick åka själv till Sara & Jocke medans jag kröp upp i soffan med en toktrött hund. Ikväll har A sin första match för säsongen i kil så jag funderar på att stå på läktaren och hejja. Vi får se senare under dagen vad som dyker upp. Önskar er alla en bra dag!


Syskonträff

Nu har vi varit på syskonträff med Atlas kullsyskon. Linda & Peter som är uppfödarna hade ordnat en väldigt trevlig dag för oss och våra hundar. Vi samlades vid en vändplan och tog en gemensam promenad till dreas torp som låg mitt ute i skogen, så lugnt och skönt. Ett perfekt ställe att ha hundar på. Vi släppde lös dom för en massa bus och det gick hur bra som helst. Det va lite tjafs mellan föräldrar och valparna men efter en stund så hade dom trevligt tillsammans. Jag skriver inget mer nu utan resten får ni se i bilder. Snart ska vi på födelsedagsfest hos Sara som fyller år. Hoppas ni får en underbar kväll!


tröstshopping

Sitter här och tycker synd om mig själv. Det är verkligen inte roligt att vara sjuk och bara vara hemma. Tur att jag har Atlas som sällskap iaf! Sitter och kikar runt lite på nätet och är sjukt shoppingsugen. Funderar på att klicka hem lite grejer från NELLY men min snåla sida sätter in. Får se hur jag gör.

Klockan sju ska jag vara på kronoparken för att träffa en tjej som heter Weronika, hon och hennes kille äger Leia som är Atlas syster. Vi har bestämt att vi ska ta en gemensam promenad med hundarna så dom får träffas lite innan syskonträffen som är i morgon. Adde är i sunne och lirar hockey så jag tänkte ha en sån där skön slapp kväll. Ska fixa med Atlas lite. Han behöver ett bad och så behöver han få klorna klippta och tassarna insmörjda.
Ska försöka lägga upp någon bild på hundarna senare.

Selina dress SEK 599, Motel - NELLY.COM

Ett av mina vill ha!

Jag älskar IDOL!

Så kul att idol är igång! Igår va detta min favorit han har ju sjukt skön röst och så verkar han sådär charmig. Hon från Halmstad med gitarren var ju oxå grym, men det visst hon verkligen själv. Vilka er era favoriter?


Kontrollsök och thai mat

Jossan fick med mig ut en sväng på eftermiddagen. Vi åkte till mariebergsskogen och gick med Atlas. Fast att jag är sjuk och det gör ont i bihålorna när jag går så var det ändå skönt att komma ut lite. Vi gick väldigt väldigt sakta och det tog lång tid att komma runt. Men vi följde kartan och hittade några fler kontroller till det där friskvårdsprojektet som är i stan. Det va ju så otroligt vackert väder och det blåste nästan igenting. Vi har precis käkat thai mat från viken och så köpte vi lite godis på ICA. Nu ska jag få sällskap av syster i soffan och se på idol. Får hoppas att jag känner mig bättre i morgon. Man kan ärligt fråga sig - vad vore livet utan alvedon?

Hoppas ni mår bra!



Atlas var så sjukt rädd för den här vargen, han morrade och skällde och
visste inte hur han skulle bete sig. han underhöll helt klart hela parken!



Han försöker hälsa i baken på den....


Men får inget gensvar...






Ljuvliga bilder

Sitter här framför datorn och snuvar. Hittade en sida på internet som ni djur-älskare bara måste kolla in. Det är en fotograf som tagit dessa underbara bilder främst på hästar och hundar. Jag blev hur lycklig som helst av att titta på dessa skönheter. Vilken dröm det vore att få Atlas fotad på det viset! Se och njut

http://sporthorsephotography.net/

Här är lite smakprov:






jossan, din dröm hund va? Hur söt?

Crap - jag är sjuk!

har legat nerbäddad hela dagen igår och nu på morgonen. Känner mig inte alls bättre utan snarare sämre. Fick gå hem från jobbet igår, det känns inte alls kul! Jag har feber, halsont och är jättesnuvig. Andreas bäddade ner mig och tog hand om mig hela dagen igår. På kvällen hade jag lovat mami att hämta lillebror på dagis och passa honom till hon kom hem vid halv tio. Som tur är följde Adde med och gjorde det mesta av jobbet eftersom jag var hängig. Men han är allt en riktig liten glädjespridare den där godingen. Han pratar och pratar och han håller järnkoll på allt och alla. Vi käkade fläskpannkaka som mami fixat hur gott som helst och sen badade Albin i bubbelbadet. Allt gick ialafall hur bra som helst! Atlas var självklart med han njöt som fisken i vattnet bland alla Albins leksaker.

Idag ska jag bara ligga och vila och älsklingen får ta allt ansvar för hunden. Det är riktigt synd bara att man är sjuk när det är sånt otroligt fint väder ute. Jag försökte mig på att gå en tur med atlas i morse och kom hem sjösvett och jätteanfådd. Vad händer lixom? Känns verkligen att jag har en infektion i kroppen.

Här kommer lite bilder från igår, enjoy!









Äppelkaka - me like

Gud vad det är gott med äppelkaka och vaniljsås. Det är precis vad jag nyss bakat, den står och svalnar på spisen och det doftar kanel och äpplen i hela lägenheten. Tidigare idag har jag gjort massa måsten, jag började med att ta mig en rejäl sovmorgon vilket jag tycker att jag förtjänade sen åkte jag och Atlas till hund & katt specialisten och vägde honom, han har gått upp ett kilo igen och blivit finare i hullet av den nya maten. Jag köpte en ny kedja till honom för att ha under stadspromenader. Han fick en nya leksak med sig hem oxå som han slet sönder på 5 min.

Nu på eftermiddagen har jag och papi varit ute på en promenad med Atlas och jag ska strax gå ut på en till fast utan papi. Idag känns det som dagen bara runnit iväg men jag har ju fått lite gjort iallafall. I morgon är det jobb igen och på kvällen ska jag parkera asset i soffan och se på idol ska bli sjukt kul!

Hoppas att ni mår bra!





Puss på er!

Kväll med eliten

Idag har jag varit lite tung i huvudet efter gårdagens fest, men fasiken vad kul vi hade! En riktigt trevlig kväll. Tack alla som va med! Nu har jag precis käkat en super smarrig middag som adde fixat som bestod av kyckling och egen gjord kantarellsås. Planen nu är att jag ska ta en sväng till Jacob & Henke hans nya plugg-polare. Även kära Malin är där så förhoppningsvis får jag med mig allihopa ut. Det är en solig och fin kväll så vad kan gå snett? Här är lite bilder från igårkväll:


Hanna & Jag



Ifredags sminkade jag Jacob, Henke och en till kille i deras klass till tjejer. Dom skulle spexa lite på nollningen. Jag har ju lovat att lägga ut en bild på dessa skönheter så här kommer den:




Jacob Vilken skönhet!

Utgång

Hemkommen från jobbet, blev faktiskt en cheese idag fråb BK vi orkade inte laga något. Tog en längre promenad med Atlas och nu har jag fixat mig lite för utgång. Det är förfest hos Martina & Gus ska bli jättekul med mycket folk både från jobb och annat. Sen är tanken att det blir krogen, men jag jobbar i morgon så det blir ändå halv lugnt

Hörs i morgon!


Nya kärlekar

igår sprang jag in på Hildurs mode i stan. Jag hade sett ett par helt underbara gummistövlar som faktiskt fick följa med hem. Det är ett par stövlar designade av Ilse Jacobsen Hornbæk dom är handgjorda i naturgummi och klädda i härligt varmt foder. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och bra service. Stövlarna fanns i olika färger och dom hade även regnkappor från Ilse Jacobsen som är hur snygga som helst! Jag är mer än nöjd över mina nya älsklingar dom kommer att användas flitigt så ni som är sugna på ett par tveka inte att kika in på Hildurs mode!


Delar ur kollektonen, dessa bör dock ses och provas in real!

Snyggt värre i höstrusket? Mina chockladbruna stövlar 1199:-




Glädjande besked

Veterinären ringde mig idag på jobbet och berättade att provsvaren kommit från hans allergi-prov. Han hade inte svarat på något dom testat han mot, vilket va kvalster och pollen och sånt luftburet. Nu är det jätteviktigt att han fortsätter att äta sitt specialfoder, för att vi ska kunna se om det är foderallergi han har. Tyvärr har han lurat mig, och verkar inte allas äta lika bra va den nya maten som jag trodde. I dag hade han fått på dagis och när jag hämtade honom var det fortfarande mat kvar.

Om en timme ska jag ta en promenad till sötaste syster som tyvärr kuggade på uppkörningen idag! tänkte gå dit och liva upp henne lite, atlas hänger med såklart.

Hoppas ni får en bra kväll!


Godmorgon torsdag

Nu är jag redo för jobb! Innan jag börjar ska jag lämna Atlas på Dagis. Han öra ser bra ut, behöver dock se över det och tvätta ganska ofta eftersom det vätskar en hel del ur jacket. Är så glad att han äter nya maten oxå. Känns riktigt bra! Nej dax att åka!

Ha en toppen torsdag!


Se så liten å söt! Mattes stora kärlek det där

Orientering

haha hur kul som helst, det pågår ett projekt i Karlstad just nu för att man ska hålla igång. Det går ut på att följa en karta som en riktig orientering fast man ska hitta bokstavskoder. Det finns fyra olika svårighetsgrader och kontrollerna är utplasserade runt mariebergsskogen/jakobsbergsområdet och sommaro. Totalt finns det 40 kontroller. Jag och Jossan tog väldigt seriöst på detta med att hitta kontroller- vilket vi oxå gjorde, jag sprang mest efter henne för hon hade koll på kartan, riktigt säker på att hitta stigarna. Vi hittade 14 kontroller idag och många var svart vilket är dom svåraste. Det står fin fina priser i utlottningen så det är en perfekt grej att göra om man gillar tävlingar och så kommer man verkligen ut i naturen. För mig passade det perfekt jag är ju ändå ute varje dag med Atlas. Vi letade runt i totalt 2,5 h timme, nu är vi skönt tuggade på av alla myggor. (gå in på www.friskakarlstad.se om du vill veta mer om projektet)

Jag har precis käkat pyttipanna och stekt ägg. Nu väntar duschen och sen ska jag krypa ner i sängen!
Lots of love!


Atlas & Jossan vid en av dom svarta kontrollerna

Rispat öra

har nyss hämtat hem Atlas från dagis. Tyvärr kom han hem med ett 2 cm långt jack i örat som hade blött. Som tur va hade det inte gått igenom helt utan det blev en djupare rispa efter någon tand. Så är det när hanhundar släpps lösa och får leka tillsammans. Det gäller att ständigt hålla koll. Ridgebackens öron är ju inte de tjockast heller. Idag åkte jag även iväg på lunchen och fixade ett nytt foder till Atlas som innehåller fisk. Den här gången ska han testa allergifodret SPECIFIC istället för HILLS. Han käkade upp riktigt bra! Snart blir det en runda i motionsspåret vid mariebergsskogen med lillsyrran och doggy. Hörs senare!


Nya maten!

Kvällstur i äkta Ridgeback anda

Snart Kommer Karin och Danso hit vi ska ta en promenad i stan så Danso får träna lite på att gå koppelpromenader i en lite mer stressig miljö än vad han är van. Det är en jättefin kväll så vi passar på nu när värmen hänger i luften. Adde är på hockeyträning och jag har lovat att fixa varma mackor med kantarellstuvning tills han kommer hem. Det blir nice! I morgon är det jobb som gäller! Ha en jättebra kväll!



Grabbarna från en promenad en skön kväll tidigare i sommar

RSS 2.0