GÖTEBORG HORSESHOW

Om några minuter ska jag åka till stationen för att ta tåget till göteborg det blir två dagar med vårshopping, god mat och umgänge främst med min allra bästaste Elin som åker från Halmstad men oxå med min syster och hennes Jonas för vi ska bo hos dom. På fredag blir det göteborg horseshow - ska bli galet bra! Humöret är på topp och snuvan nästan borta!

Ha det så gött!




En.Tillfällig.Energikick.I.Solen

Jag åkte ut till Hammarö för en promenad med Atlas i solen och hälsade på mamma Kent och Albin som hade besök av kents bror med familj, Albins kusiner och favoriter Ebba & Axel körde pulkarace för fullt i den strålande solen på kilenegården. Efter leken i backen gick vi till grillstugan vid vattnet och grillade korv, tyvärr kände jag verken smak eller doft och va heller inte direkt hungrig men det va själva känslan och umgänget som gav mig en energi kick. Nu ligger jag hemma och fortsätter ta tabletter och dricker vatten i mängder för att rensa ut allt ont ut mitt system. Andreas är och spelar match och när han kommer hem blir det söndagsmys med solsidan och wallander.

 

Ha en fortsatt bra Söndag!!


Mamma & Kent

Ebba Axel och Albin med en frusen Atlas

skönt i solen

Ebba är nöjd på picknicken

 


Snorhjärna

Andreas säger till mig att jag har en snorhjärna för jag drar in allt istället för att snyta ut, men riktigt så illa är det inte men hjärnan och huvudet känns rätt tjock och det dunkar under ögonen när jag går, feber toppen va i fredags på 39,3 idag har den gått ner rejält utan febernedsättande - skönt!
när jag blir sjuk så blir jag värre än när en man är sjuk, jag tål ingenting, minsta motgång så är det kört, jag bölar för allt och jag tycker enormt synd om mig själv.
Det har varit galet fint väder hela helgen och jag har spenderat min lediga hel nerbäddad i ett mörkt rum och mest sovit, får se om jag orkar ut något idag...

Jag hoppas att ni mår bra i alla fall och att ni njutit av helgen!

Inbillar mig att detta hjälper för att förebygga bihålsinflammation...

 


Ridresa

 

Visst ser det härligt ut! Nu behöver vi bara vara ett gäng hästgalna tjejer som åker - vilka är på??

 


Dödssjuk av en hundpuss?



Klicka på bilden för att komma till artikeln från aftonbladet

 

tur att jag inte bor i uddevalla, Vi som pussas så mycket med Atlas det skulle inte vara rolig att få mask?!! fy vad äckligt!

 

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Den här fina dagen lider mot sitt slut, jag har faktiskt fått en hel del gjort samtidigt som jag verkligen njutit av dagen med några av de jag älskar allra mest! I morse städade jag hela lägenheten och bakade kladdmuffins sen åkte jag och Atlas hammarö bussarna ut för att hälsa på mamma & albin när Andreas var i skolan.

Nu på kvällen ska vi äta en riktig lady och lufsen middag i form av pasta och köttfärssås och mysa till det rejält. På bordet stog en helt galet fin bukett röda rosor från min älskling och på terassen låg ett fint litet knyte med ett kort röda goda godisar från världens bästa Anna och sen alla goa vänner som skickat en hälsning på sms! Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor runt om mig!

Ha nu en fortsatt bra kväll!


 

 

 

 


Happy valentines day

 


Fantastiska fredag!

Ida & Vincent har precis kikat förbi och vi har njutit av solens strålar och hundarna har busat runt.













Babyshower

Det hemliga "projektet" jag höll på med för ett tag sen var faktiskt en överraskning till min älskade lillasyster. Tillsammans med hennes närmsta vänner annordnade jag en babyshower för henne i söndags när hon var hemma på besök. Det blev precis som det var tänkt med fika, lekar,skratt,minnen,förväntningar,presenter och en riktigt fin stämmning. Här kommer några bilder

Fina syster med blöjtårtan

fikabordet

alla presenterna där mycket av det nödvändigaste är med

Mina busiga cupcakes

tyvärr fick jag inte med alla tjejer på samma kort med min kamera

 

 



Tacopaj och ett glas rött

Kvällen bjuder på riktigt härligt fredagsmys i soffan. Jag har slängt ihop en tacopaj till mannen som strax lär komma hem från sin match. Innan det blev det en fin isig och vurprik tur med Atlas, borde ärligt ha broddar nu men vågar inte för åldersstämpeln ;-) Jag har en helt fantastisk helg framför mig med massa spännande på schemat. Jag fick veta för en stund sen att jag fått ett inträdespass till leva och bo mässan som är i stan i helgen av jobbet det tackar vi för, jag hoppas att jag hinner klämma in ett besök där, lite inspiration är aldrig fel.

I morgon är det även dax för lillebror att ha kalas med släkten för han fyller fyra år på tisdag. Jag har slagit in paketen i ett papper med pirater på men insåg genast att det kanske skulle varit spiderman eller någon annan cool figur på, han är ju ändå fyra år nu, kan inte förstå att mina småsyskon växer så fort ? I morgon kväll ska vi till Patrik & Kristin och senare går vi kanske vidare och dansar lite.

Hoppas ni får en fin helg!!

Fina hjärtan!



Tre gånger ridgeback

Stackars Karin är sjuk och jag har varit ute med hennes hundar på långtur. Varför jag är så dålig på att blogga just nu är för att jag inte hinner - har ett stort projekt på gång som tar all min tid :) Ni ska snart få veta - kanske på måndag :) Kul att så många är inne och besöker fast jag uppdaterar så dåligt!!

 

Kram på er

De tre musketörerna!

 

 


RSS 2.0