Halmstad del 1

nu har vi kommit hem, nöjda och trötta minst sagt. Kan väl inte påstå att boendet var det bästa jag kunnat hitta. Måndagen bestog av resande och att försöka bita ihop i den där "stugan" vi hyrde. Atlas har skött sig exemplariskt, vi är så himla stolta över honom, han har anpassat sig så bra. Resan både dit och hem gick oxå bra, han låg tryggt i sin kojs där bak i bilen hur skön är inte det? Här kommer våra dagar i Halmstad i bilder enjoy!


Tisdag morgon - vi tog bilen ut till Elins stall och hälsade på henne och Panther, Atlas tyckte Panther var läskig
men han var samtidigt väldigt nyfiken. Elin & Panther är så otroligt fina tillsammans se och njut!




  
Efter stallet åkte vi till Särdas Kvarn ett jättemysigt ställe med café och fika, där blev det god mat och smarrig morotskaka till fika. Dom hade en super mysig butik där, där dom säljer saft, sylt, musli, chocklad och annat sånt närproducerat och allt i gammeldagsa flaskor och burkar. En helt underbar butik. Jag köpe hallonsylt och en flaska jordgubbssaft.Kan verkligen rekomendera att åka dit! Vi hade med Atlas han fick ligga i trädgården på din pläd. Hur bra som helst!





Efter besöket på kvarnen åkte vi till haverdals naturreservat, underbart vackert! Vi gick en bit och kom sedan fram till Tylösand hur fint som helst. Jag fick sån energi av havet och dom salta vindarna, doften av tång och av att se vågorna. Jag tog av mig skorna och sprang i sanden, Atlas hade hur mysigt som helst han med. Han började leka med tången som låg på stranden. Det gjorde inte så mycket att vi inte hade bättre väder, vi njöt ändå.


På eftermiddagen åkte vi till Maxi och handlade mat till kvällsmyset som spenderades i Elins sjukt mysiga lägenhet! Det blev räkor och baguette sen spelade vi poker och både Elin och Andreas var hur bra som helst på det! Jag är ju så dålig förlorare, men jag fick faktikst träna på det, för jisses vad jag förlorade - STORT! Fortsättning följer...

Nu åker vi!

Familjen Andersson / Hedström har packat klart och vi ska bege oss till Halmstad där vi har hyrt en stuga. Ska bli kanon mysigt! Hälsa på Elin är ju definitit höjdpunkten, men det finns ju mer trevliga grejer att uppleva där nere. Hoppas att vi får tid över att åka runt lite till Båstad, tylösand torekov och så. Det kommer nog bli ganska lugnt här på bloggen, ska försöka uppdatera er lite under veckan men förhoppningsvis har vi fullt upp. Ha en kanon vecka allihopa! P & K


Andersson / Hedström ska på roadtrip!


Och självklart följer den här lilla killen med!

Internationell Hundutställning

Nu har jag tagit en rykande varm dusch efter en regnig förmiddag i Ransäter. Karin ställde sin fina hund Billinge gårds Danso af Arvis. Karin var väldigt nervös, och det skulle jag med varit på en så stor utställning 3200 hundar! kan ni tänka er vad mycket hundar det var. Jag har aldrig varit på hundutställning förut men jag konstaterade en sak: vad vi förmänskligar våra djur! Dom små hundarna kördes runt i små täckta vagnar för att inte bli smutsiga eller blöta. Många hade täcken och flera hade spännt upp utställningstält för skydd mot regn och sol. Det låter som att jag inte gillar det, men det gör jag vilken charm och vilket engagemang man mötte bland utställare och bland hundar. Det var en salig blandning på raser och storlekar. Det var ett jättefint upplägg med bra ordnat och serveringar. Danso plockade med sig två första pris och dom gjorde väldigt bra ifrån sig! Det var riktigt kul att vara med. Jag blev så sugen på att ställa Atlas, kul att bara få en bedömning på honom. tyvärr går det ju inte så vi får satsa på nästa valp istället.

Snart ska jag åka och handla lite sen tänket jag åka till Anna med en liten present och ikväll ska jag faktiskt börja packa inför vår roadtrip till sköna förhoppningsvis soliga Halmstad. Det är ju mycket grejer som ska med, mestadels mediciner och schampo till Atlas. Hoppas ni har en bra dag!




hur mysigt som helst hos Erik igår kväll



Tälten jag skrev om


Först va det sol....


sen kom regnet...


kolla in dom här! hur söta?


vi blev rätt blöta, stackars Karin på bilden...

Fin fina Fredag

här kommer Atlas diagnos: Urinvägsinflamation, förhudskatarr och en bakterieinflamation i huden möjligtvis orsakad av någon parasit. Nu har vi full behandling med allt ifrån bad i antiinflamatoriskt schampo till antibiotika tabletter. Skönt att äntligen fått veta vad det är och hur vi ska behandla. Efter vet åkte vi till Tage och Birgit för en snabb fika sen bar det av till Hammarö med Atlas för att Hälsa på min älskade Elin som är hemma en kortis. Jättemys och Atlas va helnöjd! Nu ska jag strax åka och hämta Jacob för vi ska ut till Hammrö och umgås med Erik och Elin, ska bli tokmys. Men innan det ska Jacob Adde och jag ha fredagsmys med en Pizza! I morgon ska jag upp före tuppen, kvart i sju då kommer Karin och hämtar mig för vi ska åka till Ransäter på internationell hundutställning med Danso! ska bli skit skoj och se alla fina hundar. Det är tydligen 3200 doggys anmälda, så spännande! I morgon kväll ska jag även hinna med ett besök hos Anna med en liten pressy!

P & K








Happy birthday to you

Idag är det förhoppningsvis en bra dag jag har framför mig. Idag fyller min fina Anna år och det ska firas i morgonkväll med diverse festligheter. Idag händer det en till kul grej nämligen Elin är hemma på en snabb-visit från Halland, och jag tror minsann att hon tog med sig solen hit. Ska bli helt underbart att få krama om henne igen! Det kommer nog att bli en sväng till Hammaö för en fika med henne. Sen ikväll blir det kanske lite vin med en mix trevliga människor på någon uteservering. Men först ska vi på det efterlängtade besöket hos veterinären. Jag har läst massa böcker och kommit fram till att det kan vara urnvägsinflamation eller förhudskatarr, vilket tydligen är vanligt på unga hanhundar. Vi får väl se hur de hela slutar, förhoppningsvis går det att medicinera och vi kan åka till Halmstad som planerat nästa vecka. Håll tummarna för oss!
Hörs sen!
P & K

 
vem kunde tro att den här lilla godingen skulle få så mycket problem när han blev stor?




Grattis älskade lilla Anna i morgon ska vi skåla!



Idag komer den här sötnosen Elin hem ska bli så underbart!

Filmmys i regnet

nu har jag precis käkat lite, på förmiddagen va jag med Karin och släppte hennes häst Tino på ett nytt bete med mer gräs. Han va super snäll att lasta och bilfärden gick bra. Väl framme tog det en stund innan han upptäckte att han hade polare i hagen. Nu har älsklingen åkt iväg för att hyra Arn 2 och vi ska ha filmmys i soffan, ingen skräll att det regnar va? Atlas tillstånd är oförändrat men han blöder fortfarande lite stackarn och ont har han.. Längtar tills i morgon då vi äntligen fått tid att kolla upp honom. Hörs sen!

P&K                
Karins Tino (bild lånad från hennes blogg se länk danso af arvis)

Solat och grillat

igår gick dagen i ett, började morgonen med att upptäcka att Atlas blöder... från sitt kön!? jisses kan det lixom aldrig ta slut på eländet? Nu har jag fått en tid hos vet men inte förrens i morgon. Under tiden ska vi ge tranbärsjuice och se till så han dricker mycket, det är ju inte så lätt. Men Andreas har kommit på ett knep, vi tar numera in Atlas i duschen och sätter på kallvatten, han tycker det är tokkul att dricka från munstycket hur bra som helst. Hältan är lite bättre men han markerar fortfarande och ont har han. Exem och utslag har han oxå fått i armvecket, hon jag pratade med sa att det kune vara finnar som unghundar får men tyckete vi skulle kolla ändå. KUL det har komme inte att bli billigt! Det är lixom semester kassan som går åt nu. Förutom tråkigheter med doggy så spenderade jag faktiskt förmiddagen med Martina på bergviksudden vi solade käkade frukt och små skvallrade om allt möjligt. På kvällen kom Martina och Gus och grillade, vi kunde faktikst sitta ute trots den halft kyliga vinden. Det va jättemys till myggorna kom och vi flyttade in. Sandra dök upp efter jobbet go och glá hilma trevligt avslut på dagen faktisk.

Snart kommer Karin och hämtar upp mig för jag ska hjälpa henne att flytta sin polle till ett bättre bete. Men först blir det lite frukost.


Finaste Martina på udden


Martina & Gustav




Som att sticka hål på en ballong

idag har jag haft en jättebra dag med en rejäl sovmorgon till tio sen åkte jag och Atlas till hammarö för att hälsa på lillebror och mami. Jag gick runt mörmospåret på 2,5 km och Atlas fick busa runt lös, han va helnöjd. Jag pallrade mig iväg och tränade på eftermiddagen på vibrationsplattan, jättejobbigt men skönt efteråt. Vid sju mötte jag upp Karin och fina Danso och vi gick med hundarna i spåret på sörmon. Vi släppte hundarna i sandgropen och lät dom busa när vi stog och pratade och helt plötsligt lägger Atlas sig ner och orkar inte leka mer, det gick kanske fem minuter max. Han reser sig upp och då ser jag att han inte kan stödja på höger bakben... Han hade ju en stäckning i det benet för någon månad sen. Nu gjorde han väl något tokigt som gör att han knappt stödjer på benet. I morgon bitti ska jag ringa vet och be om en tid under dagen, tills det blir det att försöka hålla honom stilla. Det var iallafall sjukt kul att träffa Karin igen efter hennes vistelse på kusten! Love u hun! Tänk att en sån helbra dag kan vända och att man kan bli så ledsen av en sån händelse. Jag är ju sjukt rädd om honom, han är ju min ögonsten!
Hoppas ni mår bra! Hörs i morgon


Älskar verkligen den här hunden, han gör mina dagar




Atlas har lärt sig PUSS och på andra bilden är Atlas och lillebror Albin


Atlas och Danso hade iaf kul en stund...

Gyllenesnittets Atlas

Atlas uppfödare har äntligen fixat och blivit en kennel så nu heter vår fina Rhodesian Ridgeback Gyllenesnittets Atlas. Vi har fått så mycket gjort hemma under helgen. Rummet är klart med garderoberna nu ska jag bara sy ett draperi som ska sitta framför städskrubben. Igår var jag och Andreas mamma på IKEA och köpte lite grejer som saknades till garderoberna, det slutade med att vi kom hem med lite mer grejer, köpte metervara till draperiet, det blev två runda rosa mattor till datarummet för det behövs lite färg sen blev det en super söt bricka med färgglada fåglar på. Jag insåg när jag rensade ur garderoben att jag har en hel del grejer som jag inte kan ha längre och sånt som jag aldrig använt!? har ni också så?! massa oanvända kläder med prislapp på? slarvigt är det iallafall. Idag ska vi till tippen och slänga massa grejer som blivi kvar efter monteringen sen ska jag ut på en långpromenad med Atlas förmodligen runt kroppkärrskön det tar ca en timme med Atlas för han ska ju stanna och lukta lite ibland. Nu blir det en god frukost...
Ha en bra dag






Från promenaden igår runt kroppkärrsskön i regnet


Mina garderober med spegler (mobil bild)


Andreas garderober, pax högglans från IKEA


Atlas inviger rummet

 


 
Söta brickan bärbar från IKEA 49:-                                       Tyg till draperiet GUNILLA 49:- / m från IKEA

Söndag och redan haft en vecka semester...

vad tråkigt det är att det är juli och det blåser höstvindar här i Karlstad. Fick ialafall en soldag den här veckan. Men när det är dåligt väder finns det ju tid till annat, som att fixa iordning här hemma. Just nu bor vi ett organiserat kaos. Det står ikeakassar med kläder överallt blandat med kartonger med verktyg och julgrejer. Idag är det dax att sätta in inredningen och sen väntar det roligaste att lasta in kläder ock skor snyggt och prydligt. Idag blir det även ett besök till IKEA igen! för det saknades två garderobs dörrar plus att vi måste köpa lite fler snygga galgar och några snygga förvaringslådor. Idag är jag ganska så seg faktiskt, Atlas och jag tog en timmes sovmorgon och han verkade gilla det skarpt.

 Igår var jag hos sötaste Anna och där var det grillkväll med trevliga vänner. Annas väldigt trevliga kille Fredrik va där oxå från sthlm och hon fick fina presenter av honom för hon fyller ju år nästa vecka och då kan inte han komma och fira så igår bjöds det på festligheter lite i förväg. Moa och Louise hade bakat en jättegod tårta och vi satt mest och pratade till ösregnets smatter. Det blev en ganska tidig kväll men nästa helg hoppas jag på utgång. Nu blir det stor mysig frukost med min älskling sen back to work! Hörs senare!


Anna med godaste tårtan



Moa och Louise


Finaste paret Anna och Fredrik

Home make over och grillkväll

Idag har vi slitit hårt med garderoberna till datarummet, jag har väl kanske inte slitit så värst mycket men min älskade har! Jisses så duktig och händig han är! Och fint blir det med, jag får två tokstora garderober med spegel-skjutdörrar + en 50 cm till Atlas grejer och lite påslakan och sånt. Är såå nöjd! I morgon ska vi fixa in inredningen klädstängerna och trådbackarna. Nu ska jag skynda mig iväg till Anna där det blir grillkväll och mys på hennes uteplats med fina vänner! Puss & Kram

Ursäkta röran vi bygger om...

Det ser ut som en krigsfält i vårt datarum som vi ska fixa iordning i morgon. Men det ska verkligen bli skönt sen när vi får i ordning. Idag har vi ju varit på IKEA och köpt alla garderoberna och nu har kära papi med familj precis åkt hem efter en grillkväll på vår altan. Innan grllningen åkte jag och Andreas med Atlas till hammarö och Bonäsudden där vi badade och myste en stund i solen. Nu ska vi ha fredagsmys a la Tess och Adde sen blir det tidigt i sängen för vi är alla helt slut efter allt pyssel med att riva dom garderoberna som fanns här innan. Ha det så bra!


Nybadad


Söta lillasyster Linnéa får äta blåbärspaj i Addes knä







sommarstugan systermys och kalas

I tisdagskväll åkte vi till stugan och njöt av solen en stund innan molnen kom. Vi va där hela onsdagen och fick väl totalt en timme sol... Varför är det så dåligt väder? Känns ju som höst vindar mitt i juli! Vi sysselsatte oss iallafall med andra grejer i stugan, vi gick faktiskt och plockade blåbär dom va helt sjukt goda, så självklart blev det till att baka en blåbärspaj där. Väldigt gott! Det blev någon liter med hem så idag tänkte jag faktiskt göra blåbärsmuffins. Igår tog jag en promenad till min finfina syster vi gick en sväng med Atlas sen åkte vi til bergvik för att kolla lite. jag härmade Elin se länk(frokendahlstoms) med hennes köp från VILA en syper skön tröja av lite längre modell riktigt nice till leggings! För mig blev det en vit variant. Efter bergvik hämtade jag upp Adde hemma och vi åkte till IKEA igen för att kolla garedorober. Nu har vi bestämt oss och inom en timme åker vi för att spendera semesterkassan... fy vad det är dyrt med stora grejer, Ni ska få en före och efter bild när vi är klara då kommer ni oxå att förstå att det var välbehövligt. Igår fyllde ju Martina år så vi åkte till henne på kvällen Atlas fick följa med och han skötte sig hur bra som helst. Martina hade bakat världens godaste jordgubbs/hallon/blåbärs tårta och hon blev firad av många fina vänner. Ska nog ringa till dagiset och kolla om vi kan lämna in Atlas där en stund så vi kan fixa lite här hemma med montering och allt utan att han får tråkigt.

Vi hörs senare!


Finaste Atlas på promenad


Jossan och Atlas


Andreas mormor och morfar på altanen i sommarstugan


Full skål med smarriga blåbär!


Sandra och födelsedags barnet Martina

Shopping och tvätt

Igår fick jag massa nyttigt gjort hemma, både tvättstugan och lite städning är avklarat. Igår åkte vi runt och handlade lite först till IKEA för att kolla på gerderober till datarummet, jag vet att det va illa av mig att åka dit första semesterdagen! sen åkte vi till hund & katt butiken på våxnäs sen svängde vi förbi lagerkompaniet som en gammal jobbarkompis äger. Där hittade vi massa små fynd. Jag fick med mig en t-skirt från SVEA tre jättesöta ljuslyktor som vi ska ha på altanen och några handdukar. Efter shoppningen bar det av till Andreas mormor och morfar för lite te och smörgås. När vi satt på deras uteplats då började det såklart regna! Kul semester väder jag fick. Idag ska vi nog ändå åka till sommarstugan och försöka sola lite. Får se hur länge vi stannar, på torsdagkväll blir det kalas hos Martina som fyller år! Ska bli jättemys:) Nu ska jag och Andreas gå en lång promenad med våran underbara hund! Hoppas ni får en jättebra dag!





ett väldigt dyrt insektsbett!

Igår kväll började min semester! Jag va överlycklig och vi firade med grillat och vin med mysigt sällskap av Addes föräldrar. När klockan va halv tio åkte dom hem och vi skulle gå ut på en kvällspromenad med Atlas rund gubbholmen. Det va en jättefin kväll och skönt i luften. Atlas sprang och sprang och njöt av att vara lös. När vi kom in hemma märkte Andreas att Atlas svullnat upp på vänster bak lår ungefär lika stort som en pingisboll, svullnaden lixom stog ut, och han va varm och öm... Vad fan gör vi nu? Vi misstänkte direkt ett ormbett och då måste man agera ganska fort. Vi hade ormbettstabletter i beredskap eftersom vi är mycket i skogen och i stugan. Andreas tryckte i nio tabletter i lite leverpastaj och jag ringde jour mottagningen på färjestadsdjursjukhus. Veterinären sa att det lät som ett ormbett och att vi skulle åka in direkt han skulle bli kvar med dropp och dom skulle kolla ta massa prover.... Men när vi väl är där konstaterar veterinären att det förmodligen bara är ett insektsbett och att vi kan åka hem igen, hon klämmde och lyssnade på hjärta och puls totalt tio minuter, svullnaden hade blivit lite mindre när vi åkte hem och det kändes helt underbart att få med honom hem. Summan av kardemumman blev dessvärre 1940:- för dom 10 minutrarna plus 200:- som det kostade att prata med henne i telefonen! Det va lite av semesterkassan helt enkelt! hahah visst är man lite daltig när det kommer till ens djur? Man ter ju hellre det säkra före det osäkra! Lärorikt var det ju oxå.. Nu blir det frulle och sen får vi se vad vi hittar på idag, tror det blir till att fixa med uteplatsen : ) Hörs senare! Puss & Kram


dumma gubbholmen!

sista jobbhelgen

Nu är jag tokladdad för min sista jobbhelg! Ni förstår inte hur mycket jag behöver semester. Jag känner mig helt slut. gårdagen bestod av en väldigt mysig städ förmiddag. Jag lämnade Atlas på dagis vid tio sen vaknade älsklingen och vi hjälptes åt att fixa lite här hemma. Andreas tog köket till nya höjder, och badrummet fick sig en välbehövlig omgång av mig. Addes föräldrar hade köpt med sig jättegoda bakelser och kom förbi på fika. Sen åkte jag till jobbet vid tre och slutade åtta. Det är faktiskt hur kul som helts att jobba dagar som dessa tack regnet för att mina arbetsdagar går så fort! Idag hade jag gärna velat följa med Karin till Arvika där hon ska ställa ut Danso. Lycka till idag gumman! jag håller alla tummar : ) nu blir det lite frulle. Ikväll ska vi nog föresten sitta barnvakt till min sötaste lillebror på hammarö. Ha nu en bra dag!


haha jag och adde förra semestern när jag tvingade med han att åka balder. Måttigt nervös älskling


Lycka till idag mina älskade!


Atlas och Danso en sommarkväll på bergviksudden

Klickerträning

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon efter mitt 11 timmars pass på IKEA igår. Idag blev vi bjudna på gos middag och jordgubbar hos Andreas mormor och morfar. Jag har nyss kommit hem från kristinehamn där jag och Atlas tränat hos Malin. Idag har vi provat på klickerträning. Det ska ble jättespännande och kul att testa. Efter kursen åkte jag direkt till hund & kattspecialisten och köpte en egen klicker samt några leksaker och en tuggis. Ska skynda mig att byta om för klockan sju är jag bjuden till en tjej på jobbet som fixat grekisk buffé lyxigt värre, det ska bli jättetrevligt! Hörs senare!

snart semester!

endast fem arbetsdagar kvar till semestern jag längtar sååå! det blev en jättelugn helg för oss det regnade ju hela helgen alltså mycket film och mys i soffan, det var så skönt för jag hinner aldrig känna mig utvilad när jag är ledig på helgerna planerar alltid in en massa. Det enda jag planerat in och sett fram emot va ju ledarskapskursen som jag och Atlas va iväg på. Adde va med på lördagen oxå. Kursen gick jättebra, det va jätte intressant att testa övningarna och att se dom andra ekipagen träna och dela erfarenheter. Vi tränade mycket på hantering och nogrranhet. Att vara en bra ledare för min hund, att vara konsekvent och noggran är jätteviktigt. Jag kan komma på mig själv ibland att jag är lite för bekväm av mig och kanske inte alltid så noggrann även fast jag ser att Atlas inte fullföljer mitt kommando. Vi hade lite teori och pratade mycket om hundens signaler och kroppsspråk samt lite revir lära. Det va en jätteintressant och givande kurs! På onsdag ska husse åka själv och träna för Malin jättekul att han vill det själv. Idag är ytterligare en dag med regn och Atlas är jättenöjd för han har varit på dagis och busat. Jag och Andreas skulle åka och göra en grej idag det som va hemligt... haha jag kan avslöja det nu för det blev inget, på väg dit så får vi tvärnita för en hund springer lös mitt på motorvägen. Jag kastade mig yr bilen och försökte få tag på den stackarn, men han va jätteskygg och kanske skadad jag hade svårt att se. Han sprang upp i skogen och vi va några stycken som letade men han sprang tyvärr iväg. Vi skulle faktikst gå på en husvisning.. Jävlar vad vuxet tänker ni nu och ja det är väldigt vuxet men det va ett tok charmigt hus vid alster som va litet och perfekt för vår lilla familj, ville ju främst kolla på det för Atlas skull och eventuellt i framtiden en till hund. Det va en jättefin tomt och det låg några hundra meter från vattnet. Vi hann ialafall inte till visningen så ni kan vara lugna! haha nu blir det lite manikyr och öron puts på Atlas sen mys till Beck. Puss & Kram!


Atlas i regnet på gubbholmen


såklart att han ska i och bada med täcket när det regnar...


Vår hundtränare har hand om en liten pittbull valp som är bedårande söt!


Atlas tyckte oxå att Casper va söt, han tvättade öronen på honom och myste


Nyfiken Atlas


ska kila till mina älsklingar nu! ha det så bra!

En hemlis

Jag har en hemlis som jag inte kan avslöja än.. Kanske berättar till veckan! till er som genast tänker att jag är med barn så är svaret nej! Ni får hållas, frågan är om jag kan? Idag ska jag och Adde åka med Atlas på hundkurs i Kristinehamn det är en tvådagars ledarskaps kurs. Såklart att det blev dåligt väder idag oxå. Jag får passa på att göra vettiga saker hemma istället! Hoppas ni får en toppendag! P & K

Godmorgon!

Jag har nyss kommit in från vår morgonpromenad, kan inte förstå att det är så varm fast klockan bara är åtta på morgonen. Ingen av oss har sovit bra inatt för värmen. igår jobbade jag heldag och jag kunde inte fått ett bättre avslut än att få spendera kvällen med fina vänner. Madeleine, Mika, Martina och Sandra som delade en mysig kväll på en filt utanför Mikas hus. Vi käkade frukt och kex och myste bland lite gossip ni vet hur det är! Tack för en toppenmysig kväll och Mika ha det så underbart i Gotland hela sommaren, slit inte ihjäl dig! Idag väntar en lång jobbdag innan ledig helg. Atlas ska få vara på dagis och lördag söndag ska vi gå en ledarskaps kurs hos Malins hundtjänst. Det ska bli så kul jag längtar!''
Ha nu en jättebra dag! P & K


Kommer sakna dig i sommar Mika!


Mika och Sandra glada i gräset


När Madeleine sjunger då gråter jag alltid, du är så duktig!


Sötaste Martina!

Skön dag i stugan

såklart att det skulle dra in massa moln och regn på min lediga dag.. Fick någon timme i solen och vi hann med ett dopp. Atlas har badat och busat och grävt ner ben. Atlas fick simma med flytväst idag för han simmar så fort och blir snabbt trött, han har haft träningsvärk sen simmandet i lördags och sett halt ut fast musklerna ömmar. Det blev iallafall en kortis i stugan idag känns helt okej faktiskt har ju bara åtta arbetsdagar kvar till fyra veckors välbehövlig semester! Nu ska jag föröka städa lite här hemma och slänga i lite tvätt. Förhoppningsvis hinner jag med att träffa min söta Karin för en promenad med hundarna. Puss & kram






RSS 2.0