Karlstad - Stockholm - Uppsala - Karlstad

Ja det var vår onsdag det. Vi hade nämligen ett besök inbokat med Atlas hos vår hudspecialist Susanne Åhman på djurakuten i stockholm. Vi har märkt att han kliat sig mycket under en viss period och väldigt rejält svullnat upp kring läppar och mun. När Susanne kollade igenom honom konstterade hon att han Atlas nog aldrig sett så fin ut i huden som han gör nu. Det känns så himla skönt att höra att han faktiskt verkar svara på veccinet och att han kliar sig och får lokala hudinfektioner är inget vi kan komma ifrån än. Det är för tidigt i vaccin processen att säga men förhoppningsvis kommer han att klara sig utan klåda med bara vaccin framöver vilket såklart är vårt mål. Nu när vi flyttat ut ur lägenheten märker vi stor skillnad på honom oxå i kliandet som är mycket mindre.

Så ovetande om framtiden, så liten, underbar och föralltid älskad!


Vi fick ordinerat att fortsätta med ceterizin som är ett antihistamin mot klåda, sen har vi även kortison i örondroppar och ögondroppar som han får. Sen har vi konstaterat att vaccinet verkar räcka ca 3 veckor på Atlas så det kommer gå åt mer vaccin nu när vi ska testa att ge honom var tredje vecka ist för var fjärde. Vi bad Susanne att kolla på en knöl som han har under halsen, den är formad som en liten ärta och är väldigt hård. Ibland har han kliat på den men för det mesta har han låtit den vara. Hon stack in en spruta för att fånga några celler som skickades till labb och det visade sig vara en tumör. Den är än så länge väldigt snäll och vi behöver inte skynda att ta bort den utan hon tyckte att vi ska ta den om han ändå sövs för något annat. Det var rätt jobbigt att höra ordet tumör, det låter så definitivt och hårt, det finns ju faktiskt snälla varianter oxå, vi kommer hålla extra koll på den nu så den inte växer eller om fler små ärtor dyker upp.

På hemvägen stannade vi till i Uppsala för att träffa Jocke, Andreas bror som bor och jobbar där. Vi blev bjudna på Tacos och vi hade en mysig kväll och såg hans nya lya innan vi satte oss i bilen några timmar hem. En fullspäckad dag helt enkelt...

Snygga bröderna Hedström med Jocke från vänster


Kommentarer
Postat av: Hanna

Sicken sötnos :)

2010-10-08 @ 18:42:55
URL: http://www.kennelblagul.se
Postat av: Josefine

en tumör ????? :O men lilla älsklingen då !

2010-10-09 @ 09:26:04
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Sara W

Gumman, vilka fina bilder på Atlas! Hoppas att det ordnar sig med allt runt honom! Håller tummarna!Även fin bild på bröderna Hedström;)Hoppas allt är bra med dig!!!

Många många kramar!!

2010-10-10 @ 20:26:21
URL: http://wahlstedt-wahlstedt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0