Lyckad surprise!

Igår skrev jag om en överraskning som väntade Elin. Jag hade nämligen sällskap av Jacob hit och jag fick honom att gömma sig i bagageluckan. Väl framme och parkerat så kom Elin ut och mötte mig, jag bad henne om hjälp att öppna bagageluckan och hämta en väska där. Ja ni kan säkert lista ut vad som hände sen. Jisses vilken reaktion! Det blev mycket mer lyckat än vad jag kunnat hoppas på. Det första Elin ser är två ben som sticker ut, hon backar och skriker i ren panik till hon fattar att det är Jacob!

Kvällen spenderades till Jacobs förtjusning hemma framför let´s dance med några glas vitt och lite sushi. Igår tog jag min sushi oskuld och det var helt okej, men ni som känner mig väl vet att jag inte är någon fantast av stark mat. Det gick bra och det var gott, jag fick äta mitt egna lilla sätt.

Nu har vi precis avnjutit en skön frukost efter en härlig sovmorgon. Elin ska åka till stallet nu och fixa lite innan sitt jobb. Jag och Jackie ska ta en promenad till stan och kika runt lite tills hon slutar jobbet. Ikväll blir det födelsedagsfest.

Skriver mer senare!

Puss&kram


Sushi debut för mig och Jackie



Kommentarer
Postat av: Linda

SÅÅÅ BRA!!!! Gud vad hon måste blivit överraskad!!!

2010-03-20 @ 18:41:39
URL: http://lindajonssons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0