Litet paket

Tänk att ett sånt litet paket kan göra en så glad, och ändå har jag själv fått betala det. I fredags klickade jag hem lite nytt smink som hade tagit slut och jag unnade mig faktiskt en ny borste också. Himelskt härligt!
Nu ska jag faktiskt hoppa i badkaret efter min och Atlas promenad runt färjestad. Jag hade honom lös nästan hela vägen och han är jätteduktig när vi möter andra människor. Jag fick upp en ordentlig fart och det var himla härligt. Atlas syntes riktigt bra i sitt nya halsband.

Jag ska passa på att tända några doftljus i badrummet och göra ansiktsmask och lite peeling. Sen ska jag prova ett nytt schampo som vi fick av Andreas mamma i första advents present.


i mitt lilla paket, under från i.d


nya hårvårdserien som ska testas ikväll


ljuvliga doftljus

Blinkande skönhet

Efter jobbet idag åkte jag till hund och katt specialisten och inhandlade ett blinkande reflex halsband till min skönhet. Jag har honom ofta lös och det är så skönt att kunna se vart han är någonstans när det är mörkt. Halsbandet kostade 119:- och är ifrån Dogman. Ikväll ska vi testa det och se om det är något att ha.

Vi har precis käkat kvällsmiddag och idag blev det en klassisk raggmunk och fläsk, hur lätt som helst att fixa och väldigt gott. Atlas ligger just nu och smälter sin kvällsmat i soffan innan vi ska ta kvällens långpromenad. Jag ska passa på att kila förbi coop på norrstrand också för jag har fått ett paket.. Vad det är i det får ni se senare

Puss & Kram




Julpyntat, städat och traditionell julmarknad

Jisses idag har vi hunnit med mycket! jag har spenderat min lediga dag med julpyssel och fika med min älskade och Atlas. Känns oerhört skönt att vi fått så mycket gjort och i morgon ska vi njuta av första advent med en hederlig adventsfrukost. I år blir det dock ingen julskinka för min del, efter allt man har sett i media om grisarnas vanvård. Jag tänker inte vara med och bidra till den verksamheten.

Nu ska jag hoppa i sängen och se klart Beck filmen på tv4+, är proppmätt efter allt julgodis och fika som jag har stoppat i mig idag. Men mysigt var det!


Julmarknad på Alsters herrgård, tanterna bakar hällakakor och stämningen var på topp,
bara snön som fattades. Atlas var självklart med och han var super duktig!


Sedan bar det av till mami och familjen på hammarö för fika med lillebror. Idag var ingen
annan intressant än Andreas. Han ser verkligen upp till honom, så söt



Lite julfint hemma och det blev genast så mycket mysigare. Jag älskar att pyssla!
Hängde upp några lyktor på altanen också för att skapa lite stämmning.


I morgon inviger jag adventsstaken som jag pysslat ihop med några band från
IKEA och några tomtar från samma ställe. Lätt som en plätt...

Godnatt ni underbara!




Stockholm international Horse show

Dom visar tre timmar från globen horse show nu på tvåan. Briar ska ha sin avskeds show och jag kommer säkerligen att gråta floder för det lär vara magiskt.. Det är så kul att se på mixen av inslag från showen fast allra roligast är det väl att få uppleva showen på plats. Det får bli ett annat år. Vi hörs senare, jag ska fortsätta julpynta och pyssla lite medans jag samtidigt tittar på höjdpunketrna från showen, vi får se hur det går att göra två saker samtidigt?!





Glöggmyskväll

Idag har jag inte varit speciellt effektiv. Jag har njutit av min ledighet och spenderat den i regnet med Atlas och Adde. Vi blev bjudna på den numer treditionella onsdagslunchen hos andreas mormor och morfar. Hur gott som helt då flygande jacob stog på menyn, helt klart min favorit rätt! Vi åkte förbi veterinären efter lunchen och köpte nytt foder till Atlas, han ska nu äta ett specialfoder för kastrerade hundar från Royal Canin.

Älsklingen är på match i Arvika och det blev vinst för kil, så inatt är han nog glad när han kommer hem. Jag har haft sällskap av finaste Karin och hennes underbara hundar. Vi har tagit en promenad med dom stora runt sundstatjärn och sen blev det bus. Väl hemma igen väntade bonde söker fru och glöggkväll med pepparkakor, saffrans gifflar och brieost. Hur mysig som helst, jag älskar glögg.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, i morgon efter jobbet väntar hundkurs hos Malin på Malins hundtjänst ska bli så kul för det var längesen vi tränade något nu.

Godnatt allihopa!



Hoppas på att jag kan sno några kort från Karin när hon hunnit lägga upp dom,
för såklart så dog min kamera...

det bara regnar och regnar..

Inte konstigt att folk blir deprimerade när det är mörkt vid tre och när det bara regnar konstant, Karlstad har haft 1 soltimme på hela November?!! Det är riktigt illa..

Jag är helt färdig i kroppen efter denna arbetshelg. Det har varit så mycket att göra och framförallt att plocka skräp. Men det är riktigt kul att jobba när det är sånt tryck med kunder. Igår blev det en sen kväll, vi blev bjudna på en supergod middag hos Andres föräldrar och sen såg vi på Robinson och spelade lite kort.

Ikväll blir det sängen tidigt för min del, men först lite käk och tända ljus för att få igång stämmningen här hemma och sen vem kan slå Fillip & Frdrik på kanal 5.
Ha en bra kväll!


Hockey!

Om en timme åker jag och Anna för att kolla på våra män som möter varandra i kils ishall. Det ska bli skit kul och kolla hur han sköter sig min älskling och framförallt att få träffa alla trevliga människor som oxå ska dit. Det är ett helt gäng som åker och vi får faktiskt skjuts av syster jossans söta vänner då A behövde bilen till samlingen. Atlas får vara hemma och sussa under kvällen. Jag har precis gått en lång promenad med honom och kastat leksaker på gubbholmen så han är helt slut. I morgon ska jag jobba så då hörs vi på kvällen!

Trevlig helg alla söta!

YOU GO HUN!


#04 - Andreas Hedström

Position: H/V-Forward
Smeknamn: Hedda
Ålder: 25 år
Vikt: 100 kg
Längd: 194 cm
Moderklubb: Färjestads BK
Yrke/Studier: Mångsysslare
Intressen: Fotball Manager
Favoritmusik: -


Statistik
Serie
M
G
A
Utv
P
Div 2 västra B
6
4
3
2
7
Träningsmatcher
6
1
1
8
2
Totalt
12
5
4
10
9
M = Spelade matcher, G = Mål, A = Assist, Utv = Utvisningsminuter, P = Poäng,

Vill ha snö

Kan det inte sluta regan och blåsa? Jag vill och behöver få snö, det är så mysigt med snö och det blir så mycket ljusare när det ligger fint på marken. Idag har varit en stressig dag med massor att göra och förbereda. ikväll ska jag nog klicka hem några julklappar och så ska jag ta en promenad i ösregnet. Sen blir det lax till middag och mys med tända ljus. Adde har städat och fixat hela lägenheten så den är jättefin, det gjorde mig iaf på glatt humör när jag kom hem. En annan sak som gör mig på bra humör är lady gaga och hennes musik. Nu är favoriten bad romance

Lyssna och se vad ni tycker.
Vi hörs mer i morgon
Love!


Musik videon är cool fast ändå skum..

Family day

Vilken härlig träffa familj och vänner dag jag har haft idag. Började med att träffa mitt söta hjärta Karin som visade sin nya fina lya och sen tog vi en gemensam promenad och släppte hundarna för lite lek. Efter detta var det dax för lunch mos Tage & Birgit hur gott som helst och man går alltid därifrån proppmätt.

Vi hann med ett besök på IKEA även om jag är ledig idag så kunde jag inte hålla mig därifrån, vi behövde nya halogen lampor och vi skulle bara handla det. men ett besök där resulterar ju oftast i lite andra inköp också.

Vi köpte ett mjukdjur till lillebror för han var duktig och hade tagit en spruta mot svininfluensan, jag tror ju ioförsig att han uppskattade vårt besök mer än ett mjukdjur. Älsklingen ägnade all tid till honom för lek och bus, vet inte vem som hade roligast egentligen, vet att Adde tycker om att vara lekfarbror och få bygga lego är ju inte fel.

Nu har vi precis käkat mat från vedugnen och Addes papi är hos oss på besök, svärmor Lena skulle ha tjejkväll så han blev utkörd. Vi ska parkera våra ass i soffan och slö titta på allt bra som onsdagskvällarna bjuder på.

Hörs i morgon mina vänner!


Köpte mysiga doftljus på IKEA Tindra ljuv 49:- med doft av passionsfrukt


Ett mjukdjur till Atlas, Barnslig flodhäst 49:-


Och en ny bricka som vi ska ta fram lagom till advent Bärbar 49:-



Desperate housewives

Jag ringde Mami förut och då svarade Albin, HEJ TESSAN, hur glad blir man inte av den söta lilla rösten? Mamma, Kent och Lillebror är nyligen hemkommna från Teneriffa. Det känns som om jag inte träffat dom på evigheter så det tänker jag göra i morgon. Imorgon inleder jag dagen med en långpromenad med Karin och Danso och sen blir det lunch hos Andreas mormor och morfar. Det börjar bli en onsdagsvana nu att bli bjuden på lunch, hur trevligt som helst.

Adde har nyss trampat innanför dörren från sin hockeyträning och vi ska käka Pasta carbonara och se på desperate housewives, riktigt kul att älsklingen oxå gillar programmet...



Mannen som talar med hundar

Jag är precis inkommen från en promenad som tog längre tid än jag trodde. Ser på mannen som talar med hundar på tv4+ det tillsammans med veterinärprogram, hitta hem, och animal planet är helt klart ett av mina favoriter.

Elin har återvänt till Halmstad och jag längtar redan efter henne, men vi fick en sista fika tillsammans innan jul ;)
Nu ska vi invänta husse här i soffan, sen blir det bingen
Godnatt alla sötnosar!
Puss




jag sa inte kommandot puss, men han tog sig friheten :)


liten tunga tittar ut...

Lite mör i fötterna

Ja ni idag är jag bra mör i fötterna efter en lång kväll igår med en massa dansande på blue moon bar. Vi började kvällen hos Henke som hade inflyttningsfest i sin urmysiga etta i stan. Det var ett härligt och tokladdat gäng som vid midnatt intog dansgolven. Tack för en bra kväll allihopa!

Idag är det mycket bättre väder ute och det kanske passar min hund lite bättre. Igår fick jag dra med honom ut och han var skit sur på mig för att jag tvingade med honom på femkilometaren på Kilene. Han gillar verkligen inte regn. Vi får se om det blir en playdate med Karin och hundarna lite senare också det vore kul. Adde ska iväg och spela match i Köping idag och jag ska försöka följa matchen online.

Bjuder på en hel del sköna pics från igårkväll, ENJOY!



Och lite stående foton


Älskade vänner, ni betyder så mycket för mig!

Snö, glögg och pepparkaks mys

Det blev en riktig myskväll igår i den fantastiskt mysiga stugan på Hammarö. Det var en väldigt härlig stämmning då det kom stora flingor snö utanför fönstret och pappa Niklas fixade glögg på spisen och det blandades med alla härliga dofter i rummet av pepparkakor och lussekatter. Det kändes inte ens för tidigt, det är ju bara två veckor kvar till 1:a advent. Igår tyckte jag faktiskt att Reza skulle åkt ut ur idol, det är faktiskt väldigt viktigt med uttalet. Och Eddie var bättre än henne igår, men dom som röstar kanske tittar på totalen.

Nu blir det iallafall frukost här hemma och sen får vi se vad dagen bjuder på. I kväll blir det fest det är i vilket fall som helst bestämt!

Puss & kram sålänge, vi hörs lite senare




Massage, hockey och Elin

Överskriften sammamfattar min gårdag och höjdpunkten den här helgen. Igår var jag på massage på jobbet, det var hur skönt som helst men ack så ont jag hade efteråt. Hon lyckades inte få loss mina muskelknutar och jag var väldigt spänd i musklerna generellt. Hur som helst så ska jag faktiskt unna mig masage en gång i månaden, känner att jag kan göra mig själv den tjänsten.

Hockey blev det igår med i den stora arenan, jag Adde, Jocke, och sötaste Sara fick biljetter av Addes mamma till deras företags loge och det va nice, att slippa sitta och knö med massa andra. Färjestad vann ju och det var huvudsaken!

Elin är hemma i det kyliga värmland och mitt humör blev genast på topp! Har saknat henne såå! Ikväll ska jag och Atlas åka och hälsa på hos henne i deras hus på Hammarö. Älskade Adde är ju på hockeyträning så jag passar på att se idol och ha lite fredags mys hos henne.

Vi hörs i morgon! Ha en jätteskön fredagskväll!

Kram


Härliga Onsdag

Idag tog vi sov morgon allihopa. Jag vaknade 10.10 och Atlas ligger fortfarande och sussar helt utsträckt och nöjd i sängen. Jag skyndade mig upp för hunden var väldigt kissnödig, tyvärr säger han aldrig till utan han håller sig snällt. Efter morgonpromenaden kommer jag in till ett framdukat stort frukostbord som precis är uppäten. Vid ett tiden ska vi till Andreas mormor och morfar och äta pannkakor. Sen får vi se vad dagen bjuder på, det är riktigt skönt att inte ha något planerat när man är ledig. Vi hörs senare!


Ridgeback X 3

Idag har varit en skön dag med massa hundbus. Vid ett tiden kom Karin med Danso och Diva som fick vara hos oss medans hon jobbade tills nu. Det har gått jättebra idag och jag har tagit dom stora grabbarna på promenad ända till Skåre, det tog ungefär en och en halv timme men dom skötte sig jättefint. Sen har det busats, gosats och sovits ganska mycket. Min nästäppa sitter fortfarande i och på kvällarna kommer en slags halsont-känsla tillbaka. Nu ska jag se på slutet av Vem kan slå Filip & Fredrik sen blir det bingen för mig. I morgon ska jag ge mig på en lång arbetsdag efter en vecka nerbäddad i sängen. Jag kommer säkert ha träningsvärk och vara helt slut i fötterna efter en dags jobb. Hoppas er dag varit kanon!

Puss & kram





Adde & Diva myser


Danso vaktade dörren


Atlas var jätte avundsjuk på Diva & Danso som fick mer uppmärksamhet
än honom...


Myspysiga Lördag

Jag är FRISK och den förbannade influensan är borta, eller ja jag känner ju av den fortfarande med lite nästäppa och så men inget i övrigt. Nu är jag redo för att inta jobbet på måndag och den här dagen har vi ägnat åt Atlas. Vi har köpt två nya leksaker och några tuggknutar och Atlas är i himmelriket idag. Ikväll kommer Jocke och hans söta tjej Sara förbi och vi ska ha en spelkväll, tror det blir några olika sorters kortspel och jag kommer helt klart att förlora. Men huvudsaken är att vi har trevligt!

Hoppas ni har en bra kväll


Mattes älskling fyller ett år

Alla ni som känner mig vet att jag älskar Andreas enormt mycket men idag är det en alldeles speciell dag och det är dagen då min lilla stolthet och min andra stora kärlek fyller sitt allra första år nämligen min hund Atlas.

Vi började prata på att skaffa hund för nästan två år sedan och när jag säger vi betyder det jag, Anderas ville inte skaffa någon hund men jag ringde och pratade med uppfödarna i Kristinehamn och frågade lite om valparna och om vi fick komma och kolla på dom. Kolla det var det enda vi skulle göra - lättare sagt än gjort, Andreas var fast lika fast och förtjust i dom vackra små varelserna som jag var


Valet av valp var faktikst ganska lätt, vi ville ha en hane och en med ridge och sen var det en hane som utmärkte sig mer och som var nyfiken och kelig och som kom fram till oss hela tiden. Det var han, det var vår lilla prins.



Lyckan var enorm och vetskapen om att det skulle dröja hela två veckor till tills vi fick hämta honom var jobbig men under tiden säkrade vi hemma, byggde en lekhage och införskaffade allt som vi kunde tänkas att behöva till vår nya familjemedlem kom. På nyårsdagen fick vi hämta honom och på vägen hem låg han i mitt knä i en filt och sov så tryggt.


Här är han efter första dagen med nya intryck helt slut i sin väldigt
stora hundsäng


Under året har han:
- lärt sig massa nya saker
- lekt med en massa olika hundar
- simmat för första gången
- lekt i och upplevt snö för första gången
- varit i sommarstugan
- Gått på många kurser hos Malin
- Varit mycket hos underbara Lena och Mats
- Jossan, Jocke och Jacob är tre av hans bästisar
- lärt sig krypa upp i sängen fast han inte fick (nu sover han alltid i sängen)
- provat på spår
- hälsat på minigrisar
- blivit rädd för statyn i mariebergsskogen
- ätit många märgben
- varit på ridgebackträffar
- åkt 6 timmar i bil till Halmstad
- åkt båt
- vaktat
- somnat med leksaker i munnen
- varit i stallet
- hittat sin favorit sovställning på rygg
- tuggat sönder strumpor
- varit på dagis
- blivit kastrerad
- lekt massa med bästisen Danso




Fy vad tråkigt det är att vara sjuk

Är inne på min tredje sjukdag från jobbet idag och i morgon påbörjar jag den fjärde. Det är en riktigt trög influensa men som pepar peppar börjar ge med sig. Jag har varit feberfri hela dagen och jag får i mig mer mat och vätska nu än tidigare. Hostan och snuvan sitter fortfarande i så det är ordinerad vila som gäller. Jag har legat så mycket att jag fått jordens värk i ryggen, ni vet om man har sovit mycket eller legat konstigt så kan man känna sig stel. Andreas har kommit på ett nytt uttryck för denna värk - liggrygg-

För övrigt händer det inte så mycket i mitt liv, jag ser på tv på dagarna och som tur är har jag ju Andreas som passar upp på mig som en prinsessa. Idag har han lagat Älgfärsbiffar med hemmagjort potatismos som var hur gott som helst och sen har han bakat Kanel/nutella bullar och dom var definitivt i en klass för sig. Han är så duktig min man. Atlas har varit på dagis idag och lekt ruset av sig vilket känns skönt för jag har nog med dåligt samvete att jag inte orkar gå ut med honom. Men i morgon fyller han ett år och det ska vi försöka fira här hemma han ska få ett stort smarrigt märgben och så ska jag försöka fixa ihop någon hundpassande minitårta.

Vill skicka ett jättetack och en jättekram till alla er som har hört av sig med krya på dig hälsningar, ni anar inte hur mycket ni betyder för mig jag finns alltid här för er på samma sätt som ni finns här för mig! Ni vet vilka ni är, jag ÄLSKAR er!


A (H1N1)?

Igår låg jag helt förstörd i 40,1 graders feber, jag orkade verkligen ingenting jag har legat så mycket att jag fått jätteont i ryggen. Adde blev orolig och ville att vi skulle åka och göra ett test på svininfluensan sagt och gjort jag fick en akut tid på vårdcentralen på Hammarö. Dom tog sänkan lyssnade på lungona, kikade i halsen och det vidrigaste av allt så körde han upp en topsliknande pinne fast det var en som en liten borste istället för bomull i ena näsborren och han grejade runt ett bra tag och det var inte den skönaste känslan jag känt. Sänkan var tydligen låg den var på 13 och influensa svaret får jag i morgon. Nu skulle jag bara vara hemma, inte träffa någon och så skulle jag utgå från att det kan vara den nya influensan. (men det kunde lika gärna vara den vanliga säsongsinfluensan) Om det så är det så finns det ändå inget dom kan göra, sålänge jag inte har problem med andningen så behöver jag ingen vård.

Är i vilket fall som helst väldigt tacksam att jag har en så underbar pojkvän som passar upp på mig och som verkligen tar hand om mig så som Andreas gör. Nu ska jag gå och lägga mig igen och försöka hitta en skönare sovställning för ryggen.
Har ni känningar av influensan eller vet ni någon som har?


Nu vill jag bli frisk!


Mina älskade A:n vilar oxå i soffan med mig. Atlas är en riktig kelgris
han ska ligga över en hela tiden. Sött men tungt, tur att Adde är stark

Vidriga feber

Har legat i feber på min lediga helg, jag svettas ju hellre än att frysa, tror jag iallafall. Himla obehaglig känsla att man har duschen på det absolut varmaste och ändå känns det kallt mot kroppen. Jag vaknade i vilket fall som helst feberfri i morse och kände mig bara tjock i halsen och med hosta. Adde åkte iväg till Karlskoga där dom gav gnällspikarna stryk. jag tog mig en biltur till Helena som är mammaledig från jobbet och hälsade på världens finaste bebis Amanda och familjens STORA hund Bethoven en Sankt Bernhard. Vi släppte hundarna på fälten utanför hennes hus och dom lekte som bara den och det var jättefin lek. Bethoven är ju så genomsnäll! Efter leken åkte Atlas in i bilen för jag skojjar inte om jag säger att han aldrig någonsin varit så smutsig som han var idag. Det tog mig nästan 40 minuter i badkaret att försöka få honom ren och jag kan bara tänka mig vilket jobb Helena fick lägga ner på Bethoven, han la sig ju ner på gärdena. Kul hade dom i vilket fall som helst.

Jag har ringt och förvarnat jobbet att jag förmodligen inte dyker upp i morgon. Atlas får vara på dagis så jag har chans att kurera mig. Nu blir det bingen för min del, hoppas ni mår bra allihopa!


Söta men ack så skitiga....


Utmanad av Linda

Jag har Blivit utmanad av Linda

Regler
: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Therese
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tack
3. Flicknamn: Tove
4. Pojknamn: Tage
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tröja
8. Mat: Tortillas
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad: Trollhättan
11. En orsak att vara sen: Tidsoptimist
12. Något man skriker: Touchdown
13. Film: Troja
14. Något man dricker: Te
15. Band: Takida
16. Djur: Tusenfoting
17. Gatunamn: Tolvmansgatan
18. Bil: Toyota
19. Sång: Tommy tycker om mig

Nu utmanar jag: Syster Josefine, Martina och Karin

RSS 2.0