så här har veckan varit

i onsdags var jag ju ledig och vid två tiden kom Karin, vi åkte en sväng till hund & katt specialisten där vi shoppade loss en massa. Jag inhandlade lite nya leksaker några tuggben och ett nytt schampo. Sedan bar det av till den nya VILA butiken där två sköna långa linneaktiga toppar fick följa med hem samt ett par slitna jeans. Tyvärr kopte jag ju en storlek för stora så dom har redan töjt sig! på kvällen var det dax för grillkväll med jobbet, det va väldigt lyckat fast det blåste kallt. Jag drack rosé och vi sjöng singstar hela natten! Torsdagen bestog av jobb mellan 10-20 det va ganska mycket att göra så tiden gick fort! På kvällen blev det en promenad med Atlas och sen skulle jag träna magen som jag börjat med vare kväll. Med hjälp av Andreas så kör vi par träning haha låter töntigt men det är effektivt! När vi väl tränar kommer Atlas och biter på mig och vill busa, jag buttar bort honom och han skriker till sen haltar han iväg.. På fredagen så hade jag bokat tid klockan 9 för konsultation på Nikis balans där jag skulle prova på vibrationsträning. Det gick jättebra och jag var såå glad när jag gick därifrån! Äntligen en träningsstil som passar mig både tidsmässigt och i utförandet.  Jag va hemma och solade på dagen och Andreas åkte och tränade. Vid två började jag jobbet och vid fyra hade vi fått en tid hos veterinären för ett återbesök för öronen. Öronen va jättefina och vi passade på att kolla vad som hade hänt med hans högra bakben när jag tränade. Det visade sig att han hade fått en streckning i höften och därför han markerade. Jag va så okigt ledsen och trodde det va mitt fel typ att något hoppat ur led eller så. Men Jörgen lugnade mig och sa att jag gjorde helt rätt. Det är jag som bestämmer! Vi passade på att köpa nytt foder från vetrinären och vi fick med oss en första hjälpen väska med massa bra att ha saker. Perfekt att ta med sig när man åker iväg någonstans. Lördag & Söndag har bara varit jobb för min del. Andreas har varit i sommarstugan med Atlas och sovit där, så skönt för dom att komma iväg lite. I morgon väntar tredje och förhoppningsvis sista operationon för min Älskling! Jocke ska faktiskt passa Atlas i morgon för jag jobbar mellan 8-17 jag ska få ta truckkort! haha det ska bli spännande och se om jag pallar :)
Hörs i morgon!


Bilder som beskriver ax-plock av min vecka







Bilder från grillkvällen med jobbet

Grillfest i regn?

idag är jag ledig som valigt på onsdagar såå härligt Andreas är på återbesök hos läkaren nu och förhoppningsvis kan han börja jobba snart! nu har jag just kommit hem från Maxi där jag och en jobbarkompis har handlat till kvällen grillfest. Vi har handlat färskpotatis i massor och en massa goda tillbehör samt grillar. Det ska bli en trevlig kväll med grillat och rosé :) hoppas bara det inte blir regn, just nu är det soligt fast det blåser och man ser massa moln! Nu ska jag snart träffa Karin. Tror vi ska ta en sväng till bergvik och spana in nya VILA butiken och se om vi kan shoppa något sommarplagg:) Kanske rent av blir en fika med :) sen ska jag även hinna baka en rabarber paj och en hallonpaj tills ikväll :) Så dagen är helt klart fullspäckad. Får ju inte glömma bort Atlas heller han måste ha sina promenader och dagliga lek/träningsstunder. På tal om träning jag har faktiskt bokat en introduktionstimme på en ny träningsform: vibrationsträning men ska tydligen stå på en platta och vibrera sig i form, lät spännande tycker jag så måste prova. Det kostar 1500:- för 10-20 gånger och man står på plattan ca 10 min åt gången. På fredag ska jag prova på och se om det kan vara något för mig. Jag är så dålig på att gå till gymmet. Tyvärr betalar jag och drar runt 400 / månad på ett gymkort som jag inte hinner/prioriterar att använda. Så himla tråkigt! men men man lär sig av sina misstag! Nu ska jag kika efter recept på paj :) Puss & Kram på er! Elin min mobil va knas igår så kunde inte ringa dig, pekskärmen hade hängt sig! Ringer dig senare idag!


En spännande träningsform


Dax att baka inför kvällen

långt från civilisationen och härlig måndags promenad

i helgen har vi  varit långt från civilisationen.. eller ja nästan, i arvsbyskogen utanför säffle ligger en underbar sommar idyll. Andreas mormor & morfar äger sommarstugan och vi bara älskar att vara där. Det är en sån total avkoppling när man stiger ut ur bilen och känner skogen och vattnets dofter.  Det är väldigt rogivande och dom soliga dagarna i stugan är helt fantastiska! Vi kommer att tillbringa många lediga dagar, helger och semester veckor där. Visst kan det bli enformigt ibland det finns ju inte sådär tok mycket att göra men är vädret fint så kan man alltid bada sola fiska åka på utflykt med båten gå härliga promenader i skogen. Atlas älskar att vara där, i helgen fick han springa lös hela tiden. Vi tog även min första pemiär tur i båten för säsongen. Atlas hade flytväst och skötte sig väldigt bra i båten, men han ville gärna vara närra husse och ligga vid honom när han körde båten och fiskade samtidigt. Jag gick även ut i vattnet en sväng och skulle se om Atlas följde med, och visst inga problem han går gärna ut i vattnet. Så sööt när han helt plötsligt upptäckte att han inte längre nuddade i botten med tassarna då tog han sina livs första simtag det är ju fantastiskt hur naturen är! Han simmade och jag blev så stolt!

Idag har jag jobbat mellan 8-17 efter jobbet kom Karin och hämtade mig och Atlas. Hon hade världens bästa idé - att åka ut med hundarna till Alster och gå längst vandringsleden i bäverdalen. Det va hur mysigt som helst, hundarna njöt av varandras sällskap till tusen. Och jag är såå glad att vi börjat umgås gumman! Karin tog massa bilder som jag hoppas kunna lägga upp här snart. Atlas fick även sin första fastsittande fästing idag, jag fick skynda mig till bergvik och köpa en liten plast grej för 41 silvermynt! galet vad dyrt tyckte jag för en liten vit plastgrej. Och bra va den inte heller, tyvärr fick jag inte med allt! vad händer om det blir ett ben eller ett huvud kvar efter fästingen?? Någon som vet hur man får bort det? Nu ska vi faktiskt sova snart! Tänkte lägga in lite räkningar först bara :) Hörs i morgon!






ser brunt och äckligt ut men adde grävde nyss sten där.



laddad Atlas inför båtturen!

full rulle på jobbet och altantvätt

Idag har det gått fort på jobbet! Märktes att många ve lediga, det va kul för dagen gick så fort. Efter jobbet hämtade jag adde & atlas i skåre sen åkte vi hem och städade Altanen, vi måste ju olja in det denna sommar men först måste man tvätta med en såpablandning, så där kul men solen tittade faktiskt fram och värmde skönt på kvällskvisten. Jag har nyss kommit in från kvälls promenaden runt gubbholmen där jag fick stor användning för det vi tränade på igår hos Malin,  Atlas brukar ju ta ölburkar eller skräp och så lyssnar han inte när jag kallar in honom utan har springer bara iväg, då har jag fått tillåtelse att ta en näve grus eller kopplet eller något annat och sikta på hans bakdel efter att jag sagt NEJ! och det fungerade klockrent, han släppte burken och kom till mig med svansen mellan benen. Så skönt! 

Nu blir det snart sängen ska jobba ett tio timmars pass i morgon sen är det ledig helg!
Natti


Underbart doftande träd på gubbholmen


Spegelblankt


Atlas ser något roligare än mig


Altantvätt


Hej till alla nära & kära hälsar Atlas

Inkallning, vikt och kvällspromenad

dagen började med en promenad runt sundstatjärn, det va mysigt. När klockan slog halv två lastade vi in hund och tillbehör i bilen för en avfärd mot kristinehamn och underbara Malin! Idag tränade vi mycket på inkallning det gick jättebra, Atlas fick ha en lång lina efter sig som vi kunde använda att korrigera med ifall han inte skulle lyssna på oss. Vi ville mest öva på inkallningen eftersom han gärna får tag i saker när han är lös, så som tomma ölburkar pet flaskor eller annat skräp som rent av kan vara skadligt för honom. Husse tränade med en ölburk som låg på grusplanen och Atlas fick inte en titta på den - då blev det ett regält NEJ! och en korrigering ifall han ändå drog mot den. Vi är nöjda med dagens träning och vi har bestämt oss för att fotsätta hos Malin varannan onsdag. Jag vet ärligt inte vart vi skulle varit idag om vi inte hade fått hennes hjälp!

På vägen hem åkte vi förbi hund&kattspecialisten där vi stannade till och vägde A - nu väger han 31,6 kg och det är bra, han får absolut inte gå upp mer än ett kilo i veckan! :) klockan 6 kom min älskade Karin förbi medfarbror Danso vi har tagit vår långpromenad som nu kommer gå av stapeln en gång i veckan. Vi gick runt sandgrundsudden och runt på gubbholmen. Promenaden gick bra men hundarna va väldigt leksugna och försökte mer än en gång att busa med varandra därför släppte vi dom på ett fält där dom busade rejält, och dom är inte direkt tystlåtna utan det låter som dom håller på att ha ihjäl varandra hahah fast det är bara helt vanligt Ridgeback bus :) Nu har hon precis åkt hem tack för ikväll goding! Atlas och husse ligger i soffan helt utslagna och jag ska faktiskt göra dom sällskap. I morgon är det röd dag men jag jaobbar ändå. Husse & Atlas ska åka till sommarstugan och mysa:) Puss & kram


Atlas vid museieparken



Danso af Arvis vid museiparken


Danso ville inte poser mer :)


Från kvällspromenaden Karin och Danso


Atlas myser i gräset


passar på att ta en paus i busandet och svalka sig en aning.


Vackra Danso på bryggan :)

Bus på getingberget märgben och nybadad

Efter jobbet åkte vi till Getingberget på Hammarö det är så härligt långgrunt där och Atlas börjar ju gilla vatten mer och mer :) Andreas tog av sig skor och strumpor och sprang ut i vattnet med Atlas. Jisses vad jag önskade att jag hade filmat det, atlas sprang som en riktigt greyhound i vattnet, nästan som han inte satta tassarna på botten alls. Efter 20 minuters tokbus åkte vi till coop på hammarö för att handla märgben och lite ingredienser till kvällens middag. Det blir hemmagjord pirog med avokadosallad till. Atlas är för övrigt nybadad och det va verkligen behövligt vill jag lova för vattnet eller geggan som va längst strandkanaten på getingberget luktade kobaja och så va det som vanligt en herrans massa högar med gåsskit, det gillade ju Atlas såklart! Varför ska dom hålla på och äckla sig med snuskiga saker för? hahah ren är han nu iallafall. Nu väntar teven och sen bingen. I morgon är jag ledig och vi ska på kurs hos Malin! ska bli så kul!
Ha det så bra!

Tyvärr funkade det inte att föra över bilderna från dagen så här kommer en bild på en busig Atlas 12 veckor!


Godnatt

Nu ska jag faktiskt lägga mig efter en jobbigt tryckande dag med huvudvärk.. Känns verkligen att vädret är knas! Efter jobbet idag så åkte jag och köpte ett nytt halsband till Atlas eftersom han tuggat sönder sitt andra. Sen har vi varit på golfbanan en sväng för andreas skulle slå lite på rangen med sin bror och pappa. Jag och Atlas gick en sväng i skogen sen tittade vi på. Jag är ju lite sugen på att börja spela golf, men nu har vi ju Atlas och golf tar ju så lång tid. Vi får se om mitt tålamod skulle räcka... Just nu ligger jag i sängen och Bloggar via mobilen. Ser på ballar av stål oxå. Nu tänkte jag sova börjar tidigt i morgon. Natti!

Underbara sol

Som jag önskade att jag inte behövde pallra mitt ass iväg till IKEA en dag som denna! Andreas och Atlas har packat flytväst, leksaker och mat för att åka till sommarstugan och fixa lite där inför sommarens lata dagar. Jag är inte ett dugg avis!
Igår var vi i skåre efter jobbet och firade Mats som fyllde år, vi fick jättegott grillat och sen såg vi på eurovision - hejja Norge säger jag bara, hur söt va han inte? och låten, tok bra!

Idag går mina tankar till Elin som lyckats använda sina fina sandaler för första gången på länge! Så skönt för dig hjärtat!
Nu måste jag kila och byta om. Ha en jättebra dag!


Atlas på tomten i skåre med sin boll


jag tog en så härlig bild på blommorna på deras tomt


jag blir så glad av all grönska och underbara dofter!

Veterinärbesök & grillad majskolv

Igår var det en stressig dag den började med ett veterinärbesök vid 10.30 efter att vi ring dit och bett om hjälp för Atlas höll på att klia av sig örat. Det visade sig att han har öroninflamation i båda öronen, vi fick penicillin och han ska behandlas med dom örondropparna i 14 dagar.

Sen startade min arbetsdag och jag hade fullt upp då jag va själv på tre avdelningar och massa härliga kunder på sommarytan. Adde är ju fortfarande sjukskriven så han är hemma med Atlas på dagarna. Vid sju kom dom och hämtade mig på jobbet sen åkte vi iväg och handlade lite sallad till kvällens grillning.

Och inte nog med god grillad mat, älskade Anna kom förbi och grillade med oss, vi käkade kyckling sommarens första färska majskolv och sallad, väldigt gott! Vi satt ute i kvällssolen och njöt av livet. Klockan nio skulle Adde spela poker och vi poppade lite poppisar och myste ner i soffan framför kanal 5 och filmen "Helens små underverk" en bra film, kanska lite lång eller vad säger du Anna? :) Idag ska jag jobba 11 - 18 efter det bär det av till skåre för att fira min unberdara svärfar som fyller 50år  GRATTIS Mats!

Nu måste jag fixa håret! Ha en helt fantastisk dag allihopa och njut av solen ni som kan!


Grillat med en söt Anna och Älsklingen


Anna hugger in på en nygrillad majskolv mumma


Grattis Mats på din 50 års dags, den 6 juni är det kalas för både svärmor och
svärfar ett 100 års kalas helt enkelt

Shopping sugen!

Idag har det varit en lång dag på jobbet. Det märks direkt på vädret om jag kommer att få några kunder eller inte. Är det soligt och varmt ute ja då är det rusning till mitt sommarsortiment men är det som idag mulet å grått så är det tvärlugnt. Inte så konstigt kanske, vem vill köpa prylar till sin uteplats när det regnar?

På tal om att handla, jag är så sugen på att köpa nya saker till Atlas hela tiden. Vill ha nya koppel å nya matskålar å nya leksaker å en massa annat kul. Har hittat några bra hemsidor som man kan beställa hundgrejer på, farligt värre. Får se om jag klickar hem något ikväll. Tänkte bjuda på några bra länkar till er som har hund:  www.doggie.se, mest kul att kolla runt på inte så mycket shopping. www.fyrbent.se bra shoppingsida har det mesta! www.anicare.se har oxå en hel del grejer och är kaktiskt min favorit sida!

Nu ligger Atlas och husse i soffan och myser efetr kvällspromenaden och det är snart dax för oss att krypa ner under täcket i morgon väntar ytterligare en arbetsdag och på kvällen blir det eventuellt mys med Mika!

Puss å kram alla nära å kära!

Det här kommer jag att klicka hem: Klicker, skulle vara kul att klicker träna Atlas, ett utställningskoppel snart dax för utställningar, en förpackning med tassdukar (som våtservetter) för smutsiga tassar. Ett fint klistermärke att sätta på bilen, och en praktiskt liten hållare att till bajspåsar att sätta på väggen vid dörren, Allt är från www.anicare.se


    


Atlas i blommorna på sandgrundsudden


Jag och Atlas på bryggan på sandgrundsudden från promenaden med
Karin och Danso. Karin har tagit kortet.

Vilka upplevelser en dag kan bjuda på!

När vi vaknade i morse värmde solen utanför, jag och Andreas bestämde oss för att ställa in vår hundträning idag och istället åka till sommarstugan utanför Säffle och sola å bara mysa lite.. Det gjorde vi minsann men innan vi kom iväg så åkte vi förbi hund & kattspecialisten och vägde Atlas. Vi va ju hos veterinären förra veckan och han varnade oss för att Atlas kanske växte för fort och fick för mycket mat inte så bra. Det har vi ändrat på och istället får han lite mindre varje dag, detta har ju resulterat i att han gått upp 0,6 kilo istället för 1,0 kg i veckan. Husse passade på att köpa några godisar och en ny leksak.. Sen bar det iväg till stugan, väl framme inser jag att jag glömt mobilen i bilen och kunde därmed inte ta några kort idag, till historien hör oxå att det är en 15min promenad på en lååång skogsstig innan man kommer till stugan- alltså bilen va ju en kvart bort, så lat! haha

Vi njöt ju iallafall av solen och jag har lyckats bli lite röd - såklart!  Andreas träffade även på en orm i stugan som han absolut va tvungen att ta upp, fy så ful den va och rädd blev den med stackarn (ormen alltså) han bajjade på addes hand haha.. Sen lite mer äckliga djur som dök upp på vår soliga förmiddag, en svanjävel som simmade sig till bryggan och fräste och va riktigt äcklig! (dock inte värst av alla djuren) för er som inte vet så lider jag av fågelfobi! När vi satt i solen och kalasade på goda tigermuffins kände jag hur något kröp på min rygg, jag stack in handen och tog tag i den, det kändes som en mjuk liten, väldigt liten sten. Till min stora förskräckelse va det en fästing som kröp på mig! Där startade min panik - jag sprang in i stugan skrek, studsade och gormade, samtidigt som jag slet av mig alla kläderna och inte nog med det tror ni inte att det va en till på mitt högra ben när jag drog ner jeansen??? jodå självklart! det va så vidrigt. Andreas skrattade så han nästan kissade på sig, det såg nog ganska kul ut.  tur att dom inte hade hunnit bita sig fast. Känner fortfarande hur det kryper på mig fy faan.

Nu är vi iallafall hemkommna från detta äventyr. Atlas ligger helt slutslagen i soffan med en solbränd och fin husse :) Nu ska jag snart kila ut till gubbholmen och titta på alla tjejer jag känner som ska springa vårruset :) Jag han inte anmäla mig i år vi har ju ett helt gäng med snygga IKEAbrudar som ska springa. Ska nog faktiskt passa på att träna Atlas lite så han får följa med!

Hörs senare!


Underbara Tage & Birgit (Addes mormor och morfar) som äger sommarstugan. Tage har byggt den alldeles själv


Utsikt brån badbryggan i säffle. (togs förra året)


Adde & svärfar på fisketur förra året :)


Världens finaste hund Atlas på 30,7 kg


Atlas på promenaden i måndags



låång dag!

I morse va jag uppe med tuppen snarare två timmar tidigare för tuppen vaknar väl klockan sju? haha började ialafall jobbet klockan 6 då varuhuset var fullt med varor som kommit på inleverans och skulle packas upp. Slutade tidigt idag och när jag kom hem så åkte jag och Andraes ut med Atlas till råtorp och han fick springa lös hela tiden. Han ve jätteduktig på inkallningen och han sprang inte långt framför oss, det kan såklart ha varit för att de tokregnade och han är inte ett big fan of regn vill jag lova. Det är nästan så man får dra ut honom från lägenheten... Kände idag att jag fick ett sånt där kom hem Elin ryck! Elin bor ju som student i Halmstad nu och jag måste säga att jag är väldigt imponerad över hur bra hon klara livet som student ägare till en häst på heltid och jobb vid sidan av. Inte nog med det så hinner hon ändå med att träna och umgås med folk! Jag saknar henne otroligt mycket här hemma! Idag är det fredag och det brukade vi alltid ta vara på, Fredagarna va för oss uppbokade då vi brukade som alla andra svenssons laga god mat och ha fredagsmys framför teven. Nu har Elin bytts ut mot Jocke, Addes bror och absolut inget illa med det men ibland kan det kännas som man får väldigt mycket testosteron gemenskap såklart gör det mest gott :) men nu  till min stora glädje ringde faktiskt min älskade syster nu och ville komma förbi en stund - MYSIGT sen ska jag ta en kvällspromenad med lille Atlas vi ska möta upp Bosse & Mika så dom kan busa lite innan sängdax :) I helgen är jag ledig och på lördag ska vi ha personalfest och innan det blr det förfest hos söta Martina :)

Avslutar med att berätta för dig min älskade bästa vän Elin att jag saknar dig och att du betyder mer än världen för mig!! Du har alltid funnits där och jag är väldigt tacksam för allt kul vi haft, mer lär det bli! Hoppas vi kan ses snart tills dess njuter jag av alla våra minnen och tokiga bilder!


 






  

Varför går dagen så fort när man är ledig?

det va riktigt skönt att sova ut i morse vi vaknade vid halv tio, då skulle Atlas ha fått sin mat för längesen så det kan bli ibland! på förmiddagen åkte jag och Atlas till mamma på hammarö där fikade vi och åt pastasallad som mammsen fixat smarrigt! Jossan va oxå hemma likaså Albin, kul att alla va hemma, det är ju inte så ofta. Efter besöket på hammarö åkte vi hem och vilade en stund. Sen någon timme senare bar det iväg igen, vi åkte och inhandlade lite grejer till Atlas på hund & katt specialisten. Sen åkte vi och mötte Karin och Danso på sörmon :) hundarna hade jättekul och det är alltid lika kul att träffa Karin. Snart kommer Jocke och ska grilla med oss och jag tror minsann att jag ska försöka vara social å se på hockeyn. I morgon väntar ytterligare en jobbdag. Trevlig kväll!


handlade idag en slitstark  flytväst, en lång lina till träning och lite smarrigt godis


så här fin blev Atlas i nya västen ( dock lite stor nu)


Västen håller upp till 50kg och har ett bra spänne under magen så man kan lyfta i.


Bus i sandgropen på sörmon :)


Atlas och Danso

längtar efter lata sköna dagar i solen

Igår var det en lång dag jag han inte med att uppdatera här, jag började jobbet klockan 6 och slutade klockan 3. Efter jobbet tog jag en kort promenad med Atlas sen hade vi fått en tid hos veterinären klockan fem vi ville att han skulle kolla hans testiklar och samtidigt göra en liten hälsobedömning. Han kollade öron och ögon vilket såg bra ut. Däremot konstaterade han det vi redan visste att han bara har en kula som kommit ner och vi vill ju gärna kunna ställa ut honom och det får man inte med en hund som inte är korrekt. Nu står vi inför ett svårt val, vi kan antingen ta 20% av köpesumman och kastrera honom för dom pengarna eller så har vi fått tips om att åka till en dam i årgäng som tydlingen ska vara en fena på att lyckas massera ner kulorna på hanhundar som är kryptochida. Självklart vore det bra och kul om det skulle lyckats men hur kan hon garantera att Atlas kommer må bra resten av livet? och vad gör vi då om det inte fungerar? Det allra viktigaste är ju att han mår bra och att det inte blir risk för att det bildas cancer av det. Vi får fundera några dagar så berättar jag sen vad vi kommit fram till. Efter veterinär besöket igår så mötte vi upp Mika & Bosse och vi lät hndarna leka och springa ruset av sig på gubbholmen medans vi pratade om en herrans massa. Tack Mika för att du är en så bra lyssnare och vän!

Idag har regnet öst ner i stan, gjorde faktiskt inte så mycket med tanke på att jag spenderat hela min dag i den det stora blå huset. Jag slutade klockan sju och efter jobbet tog jag en låång skön promenix runt gubbholmen med Atlas, han gillar inte direkt att vara ute när det regnar så han var väldigt laddad och glad när vi kom ut för solen hade letat sig igenom molnen som sakta börjat dra bort hoppas det håller sig soligt även i morgon då jag är ledig. Vi får se vad morgondagen bjuder på mina planer styrs helt av vädret fast på kvällen ska jag och Karin ta en promenad med hundarna och kanske åka till sörmon där som kan springa i sand groparna :)


Atlas vid vattnet


härlig bild i gräset på gubbholmen


längtar till varma sköna kvällar på altanen


gänget med varsin flaska vin, hahah'


Söta Mika och jag en slö kväll förra sommaren, längtar!

Godmorgon underbara dag!

oj vilken morgon, idag vaknade jag i vanlig ordning vid halv åtta gick upp och satte på mig lite sköna kläder och tog med hunden ut på en morgonpromenad. Det är alltid lika skönt att gå morgon promenader vilken skillnad det är nu när man skaffat hund, man kommer igång så bra på dagarna. Atlas fick i vanlig ordning sin mat efter promenixen men vi anar ugglor i mossen han äter inte upp allt längre, han har inte alls samma engagemang för maten som för en vecka sedan. Det kanske hänger ihop med att han har noskvalster och går på penicillin.

Jag är inte ett dugg avundsjuk på er som får vara ledig idag och njuta av majsolen! Själv ska jag pallra mig iväg till den stora blå bunkern för ytterligare en dag i säljkläderna. Jag trivs på mitt jobb men dagar vill väl alla vara lediga på. Idag ska Karin ha RR träff alltså en träff för alla med en Rhodesian Ridgeback i värmlandsområdet, jag vet att det skulle komma några stycken dit, hade varit så kul att vara med och låta Atlas träffa andra vovvsingar speciellt sin egen ras. Men lycka till älskade Karin så hörs vi ikväll!

Är inte ett dugg avundsjuk på kära Anna heller som tagit flyget iväg till Mallorca med sin söta mami, hoppas du har det så bra det bara går och att du kommer hem snart så vi kan ta vår kvällspromenix igen! ikväll hinner jag inte blogga för direkt efter jobbet ska jag till mina små söta kusiner och vara barnvakt, ska bli kul dom e ju så söta! såklart får jag hjälp av min älskade Andreas. Nu tänkte jag faktiskt försöka njuta lite av solen innan jobbet och sätta mig på altanen, Atlas ligger redan där ute och myser med sin märgben.



små söta kusinerna
Söta kusinerna som vi ska passa ikväll

Atlas fick träffa sin vackra mami i onsdags han va sååå nöjd.
Atlas brevid sin vackra mami "Svea"

give me five :)
Önskar er en skön dag!

Atlas myser i vårsolen


Välkomna till webbloggen istället för doggyblogg.se

Hej!
Efter att igår ha pratat med Elin som äntligen börjat blogga om sitt liv som student i Halmstad betsämde jag mig för att flytta min blogg hit istället. Min blogg har hittils handlat om mitt liv tillsammans med Andreas och vår älskade hund Atlas. Den här bloggen kommer fortsätta handla om det, speciellt om atlas och vårt liv tillsammans följ med och ta del av både motgångar och framgångar. Skriver mer i morgon och önskar er en god natt sömn!

Take care!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0