I LOVE YOU SEBASTIAN!

Där har ni min stora bekännelse, jag är förälskad i Sebastian det är alltså ingen ny kille jag träffat utan hårvårdsserien Sebastian! Den luktar ljuvligt himmelskt och jag har idag blivit tre produkter rikare till min samling av dessa skönheter i badrumsskåpet.Mitt hår blir som förfört av dessa produkter.

Jag gjorde inget drastiskt med håret idag hos Pia utan det blev bara till att fixa utväxten, nu är jag lite uppfräschad i hårbotten och den hemska utväxten är borta. Min lediga dag har förövrigt varit alldeles perfekt då jag hunnit med en massa och framförallt hunnit vara ute mycket med Atlas och aktiverat och busat en hel del. Nu är det som jag skrev i ett tidigare inlägg många dagar kvar och många tuffa jobbpass kvar tills jag är ledig nästa gång. I morgon efter jobbet ska vi kika på ett annat hunddagis som för tillfället verkar ha fullt men jag vill kolla hur deras upplägg är, berättar mer i morgon!

Innan sängdax ska jag hinna med att bada Atlas i hans schampo och det ska verka i 10 minuter, då ska han stå upprätt och stilla. Riktigt bra passivitetsträning, jag kör med klicker i badrummet och han står i badkaret så snällt. Ikväll ska vi nog köra lite kontaktövning då jag klickar och han får riskaka när han ger mig kontakt.

Hoppas er dag varit bra!
Godnatt!

Schampo 300:- Balsam 290:-

När jag köpte produkterna ovan så fick jag med en volym spray på köpet! Lyckan är total!

Beskrivning: Låt håret ta plats med teknologi som ger volym ända från hårbotten och som på bästa sätt kombinerar fantastisk volym med sensuell mjukhet. Skapar volym från hårbotten och ger en definierad stadga som håller samtidigt som mjukheten bevaras. Innehåller naturligt bambuextrakt och ger värmeskydd.



Rhodesian Ridgeback = Soldyrkare

Efter besöket på Clipodrom som jag visar er senare så blev det en tur till den soliga ön Hammarö till bästa Mamma och lillebror. Där tog jag och Atlas oss en rejäl promenad och jag mötte säkert femtio hundar och deras ägare som också passade på att njuta av det ljuvliga vädret. Det blev lunch och lite legobygge innan jag begav mig hemmåt igen. Snart ska vi åka till Andreas mormor och morfar och hälsa på lite, blir en fika och kanske en gemensam promenad innan solen tackar för idag.

Idag är det en hel vecka tills jag är ledig nästa gång så jag ska passa på att njuta fullt ut av dagen och vara ute så mycket som möjligt.

Vi hörs snart igen!






Mysigt värre!


Frisördax

Godmorgon! Jag är precis inkommen från morgonrundan med Atlas och idag är det fint men kallt! Tror att solen är påväg upp och att det trots snövarningen kommer att bli en fin dag här i Karlstad. Om ca 45 minuter ska jag vara hos bästaste Pia på clipodrom för att ge mitt hår en omgång! Jag vill prova något nytt, kanske lugg? kanske lite kortare? kanske en annan färg eller bara köra på det trygga vanliga jag. Varför är jag inte mer vågad? Alla andra är så sjukt snygga i håret när dom går lite crazy!

Vi får se vad som händer, uppdaterar er lite senare ;)
Ha en skön onsdag kära vänner!

haha jag klistrade in mig i kändisarnas kroppar och frisyrer, kanske blir något av detta? Beckham nästa?





Hunddagis

Jag är så osäker på hur jag ska göra med Atlas och hans dagis. Jag behöver någon vettig person med ett brinnande intresse för hundar som tycker att det är kul med träning och aktivering. Nu när vi jobbar som vi gör. Atlas dagis är idagsläget förmodligen orsaken till varför han har utvecklat sin mögelallergi. Vi har honom endast i den miljön förutom i lägenheten här hemma. Självklart borde jag undersöka mögelchansen här hemma först innan jag uttalar mig och tror massa saker. Det finns andra bra hunddagis i stan men dessa har oftast inte så bra öppettider som vi butiksarbetande dödliga har. Adde jobbar till 22 vissa kvällar och jag till åtta vissa kvällar. Vad skulle ni gjort? Har ni någon bra ide eller känner någon som vill/kan vara dagmatte?

Mattes & Husses ögonsten!


Stressfria Söndag

Dagen har varit alldeles ljuvlig och stressfri, i förmiddags mötte vi upp Weronica och Björn som äger Leia, Atlas kullsyster dom bor oxå här i stan så det är himla kul när man kan träffas. Dom är så lika till utseendet men ändå så otroligt olika. Vi träffades på sörmon och gick en timme i kylan. Perfekt träningstillfälle då Atlas gärna ville fram och leka.

På eftermiddagen kom min fina Mami styvpappa och lillebror för ett besök på tolvmansgatan. Hur mysligt som helst och Atlas var överlycklig när favoriterna klev innanför dörren, Albin blev fint rengjord i ansiktet av alla pussar.
Nu är jag nästan precis hemkommen från vedugnen där vi bestämde oss för att äta. Det blev en stenugnsbakad pizza. Adde har åkt till Stockholm nu på kvällen på utbildning och jag är ensam och övergiven. Saknar honom redan fast han nyss åkte.

Nu blir det mys i soffan, ha en skön kväll!


Fina syster Leia                                                    Atlas



Femton.minus.strålande.sol.blåser.kallt

Jag låter överskriften tala för sig själv och så slänger jag upp lite bilder från min och Atlas morgonrunda


Väldigt fint med all snö


Dränkta parkbänkar


Atlas hoppade upp på den enda bänken som inte var dränkt av snö!

Fullt påpälsad och redo att inta kylan, han älskar sin fleecepyjamas

Bilder från Lördagskvällen

Här kommer några fina bilder från vår spelkväll hos Tinis & Gus. Hur mys som helst men jag är inget fan av TP! Så svåra frågor och så är jag väl grymt dålig förlorare.. Men tack ska ni ha för en rolig kväll i fint sällskap!









Spelkväll

Snart ger vi oss av i den härliga snöstormen till en lite mer central del av Karlstad. Det blir spelkväll och förhoppningsvis lite melodifestival i bakgrunden hos Martina & Gustav. Ska bli väldans trevligt!

Ha en skön Lördag

Fina vänner, Tinis & Gus

Positivt tänkande

Jisses vad snö vi har nu, det är ett riktigt träningspass att vara ute och försöka ta sig fram i ovädret. Jag är alldeles rödblossig och varm efter promenaden men det är en väldigt skön känsla. Atlas gillar ju inte det här vädret direkt, han stannar och får förfrusna tassar och vägrar gå längre, då blir jag stönig och ändrar inställning till vädret. Helt sjukt vilken skillnad det blir på hunden om jag istället tänker positivt. Hundarna läser våra signaler mer än vad man tror.

Idag ska jag baka! Jag har inte bakat på superlänge och det kanske blir några kanelbullar, lite cupcakes och andra muffins. Jag ska lete fram recept och sen traska iväg och handla. Det blir en biltur till bergvik oxå, jag behöver en varm fleecetröja, får se om jag hittar någon.

Vi hörs sen mina vänner!
Njut av snön nu ;-)


Atlas



Skaldjursafton

Ikväll bjuds det på havets läckerheter hos Familjen Hedström/Eriksson. Alltså svärföräldrarna. Dit kommer oxå Jocke med sin vackra Sara. Förhoppningsvis blir det både lite lets dance och hockey. I helgen är jag ledig och det ska såklart bli snöstorm! Typiskt, vi får se vad morgondagen bjuder på helt enkelt, imorgon kväll blir det lite spelafton hos Martina & Gus, vi blir många härliga vänner och några glas vin. Atlas ska få en rejäl aktivering oxå såklart. Vi ska träna lite lydnad om vädret tillåter iaf en stund?

Önskar er en underbar fredagskväll och en trevlig helg!
Puss

Gud vad gott det ska bli med skaldjur mitt i vintern!


Jag vill ha vår!!!



Cykeltur

igår krånglade bloggen rejält och det inlägget jag gjorde igår kväll publicerades visst nu... Idag är jag ledig med endast en tvätttid på schemat. Jag är ganska nyligen hemkommen från en timmes cykeltur med Atlas. Vi cyklade till wåxnäs och Hööks butiken för att kika lite på en ny hundbädd. Atlas bädd är på hunddagiset och hemma ligger han alltid på de runda ringum mattorna från ikea. Dom börjar bli aningen för små för honom att ligga på, hööks har bra pris på sina hundbäddar. Det blev ingen bädd idag istället köpte jag tre nya leksaker som oxå är billiga på hööks.

Den bästa leksaken jag någonsin köpt är en blå rund gummiring som är oerhört tålig och slitstark samtidigt som den är tung och lätt att kasta iväg. Denna är abolut den nya favoriten och Atlas fick den utanför butiken, sedan har han sprungit fint med den i munnen hela vägen hem brevid cykeln. kostar bara 29:- och jag rekomenderar den starkt till andra hundägare som tröttnat på att köpa dyra leksaker som slits/tuggas sönder direkt. Atlas är för övrigt en riktigt leksakskiller all stoppning ska plockas ut!

Jag ska gå en promenad till Råtorps café sen också och köpa semlor det är ju trots allt fettisdagen idag men egentligen gillar jag inte semlor, får lixom kväljningar av dom. Är det vaniljkräm i  och helst ingen grädde så gillar jag dom...

Vi hörs ikväll!

Atlas med den nya favoriten!


God afton

Kvällen har spenderats med träning för min del samt en härlig och lång kvällspromenad där jag fick sällskap av fina Sandra en bit efter träningen. Atlas har varit på dagis idag men där har dom lekförbud denna månaden ut eftersom dom inte vill att kennelhostan ska ta fart igen, Nu är det inga hundar som hostar, dkönt är väl det för jag vet inte hur mycket mer jag pallar att Atlas ska få.

I morgon är jag ledig och under dagen ska jag tvätta och fixa med en massa ärenden. Det blir givetvis mycket utomhusvistelse och en massa bus med Atlas.

Sov gott!
Puss & Kram


Hundboken 2010

Jag har glömt att beställa Hundboken för detta året så det har jag gjort nu. Jag kommer aldrig att klara vardagen utan den nu när jag har så mycket mediciner och behandlingar att hålla koll på. Jag är jättenoga och stukturerad och skriver i exakt vad han ska ha av vilken medicin och hur mycket dos. Detta skriver jag sex veckor framöver och tio veckor på schampot sedan stryker jag alltid över med en penna när detta är gjort. Mediciner och kalender finns alltid på samma ställe. Det är så skönt att bara ha en kalender som är Atlas egen. Jag följer ju noga upp hans vikt, vad han äter, dagistider, träningstillfällen och lekstunderna.

Idag har Atlas vatit i Skåre hos Addes mamma och pappa. Medan Lena duschade så stack Atlas in i deras säng och slet upp fyra stycken prydnadskuddar för dom, så det var stoppning över allt! Han har aldrig slitit sönder någon kudde förut, bara sina mjukisleksaker. Nu tror jag att han är understimulerad och grinig, ska ta honom till dagiset här borta så han får leka av sig rejält! ajabaja tokiga hund!

Ikväll blir det för övrigt kloklippning och bad i det bakteriedödande schampot för hans hud, sen ska jag fortsätta den intressanta läsningen om hundens hud och dess allergier som vår veterinär Susanne Åhman har släppt. Hon förklarade allt för oss och gick igenom jättemycket men boken köpte jag för att ha den som hjälp till att förstå lättare.

Härliga Söndag!

Hoppas ni haft en bra allahjärtansdag!!
Puss & Kärlek till er!


Hundboken kan du köpa HÄR Intresserad av hundens hud? Kolla HÄR



Atopisk Dermatit - Omgivningsallergi

(BARA HUND/VETERINÄR SNACK)Besöket i Stockholm har gått jättebra, jag är så nöjd över Susannes engagemang och kunskap som hon delade med sig av till oss. Efter två och en halv timme på Djurakuten gick vi till bilen med följande:
  • Information om hur klåda uppstår och vad man gör för att utesluta olika orsaker.
  • Detta konstaterade Susanne under utredningen:
PROBLEM: Klåda, på huvud, haka, läppar, tassar, öron i ögon, samt stjärt och svansrot
DIAGNOS: Allergi - Atopi
UNDERSÖKNING:
  1. Pricktest, där 25 olika omgivningsämnen sprutades in under Atlas hud. Ett prickstest går till så att hunden sövs och rakas på bröstkorgen i form av en ruta. Veterinären injicerar sedan de vanligaste allergiframkallande ämnena i huden på noggrant markerade ”prickar”. Efter en kvart ungefär så kan man se om huden har reagerat på något av ämnena genom att de prickarna har svullnat upp och blivit röda. På så sätt är pricktestet ett mycket bra sätt att ta reda på om och vad hunden skulle kunna vara allergisk mot.
  2. Han svarade positivt på tre olika mögelsorter och två dunvarianter.
  3. Skrapprov gjordes ännu en gång för att utesluta Demodex som är ett hudkvalster (visades negativt)
BEHANDLING 1: Vi ska starta ytterligare en omgång med ett dietstest där vi ska låta Atlas äta sådana proteiner som han inte ätit förut. Detta är för att vi ska kunna utesluta foderallergi en gång för alla. Förra gången stog han på kortison samtidigt som testet utfördes och det skulle han tydligen inte göra, Det blir svårt att se symptomen som fodret kan ge om han behandlas av mediciner. Nu ska han äta Hills z/d ultra och vi får under åtta veckors tid inte ge någon annan mat än detta. Undantaget är riskakor (enbart med ris i) och dextrosol druvsocker tabletter som belöning när vi tränar. Efter åtta vcekor ska vi gå in och provocera med allt som han ätit tills nu för att se hur han påverkas av fodret.

BEHANDLING 2: Veterinären beställde vaccin som ska motverka han allergi. (kallas för Hyposensibilisering) Detta är ett vaccin som man ska ge för att i framtiden undvika att behandla honom men anda mediciner som ger biverkningar i form av kortison. Vi ska på ett återbesök i Stockholm om fem veckor då veccinet bör vara hemma. Där ska jag få lära mig hur jag ska injicera detta under Atlas nackskinn som Susanne tyckte rymde typ 2 liter.. haha mycket hud har han.
Spruta nummer två och tre ska ges på en djurklinik för att hunden kan få en allergisk chock och då är det viktigt att han finns på ett djursjukhus ifall han behöver akut veterinärvård.

BEHANDLING 3: Han ska schamponeras i Malaseb som är ett bakteriedödande schampo mot hans hudinfektioner som allergin har orsakat. Detta ska göras 2 ggr i veckan på de utsatta ställena i 10 veckor!! varje behandlingstillfälle så ska schampot verka i 10 minuter innan det sköljs av.

BEHANDLING 4: Öronen ska lokalbehandlas med en stark kortison lösning som heter Betrovat detta ska droppas på öronlapparna 1-2 ggr i veckan i 6 veckor

BEHANDLING 5: Hans ögon måste lokalbehandlas med ögondroppar för att dom är infekterade pga allergin. Detta med preparatet, Isopto Maxidex 1-2 ggr/dag i 6 veckor

BEHANDLING 6: Han ska få ett antihistamin i tablettform som heter Cetirizin för att hjälpa hans kropp att inte få utslag och klåda.

Det vi måste göra nu är att verkligen acceptera och lära oss leva med en allergisk hund. Detta kommer han att ha resten av sitt liv. Jag kommer inte att ge upp detta utan jag ska istället lära mig mer om hundallergi, läsa böcker och forska lite kring det själv. Jag ska bli ett proffs och alla mina krafter kommer att gå till Atlas för hans välbefinnande. Jag kommer aldrig att acceptera att han får en dålig livskvalité bara för att han är allergisk. Han ska få vara hund fullt ut och aktiveras och skötas som den underbara individ som han är. Jag vet att han bara är en hund, men ni som själva har djur förstår mig? Man gör allt för sin ögonsten så länge som det går utan att orsaka lidande för honom.

Som ni ser ovan så har vi en tuff tid framför oss där vi måste vara konsekventa och kontinuerliga i vara rutiner. Är så glad att vi är två och kan hjälpas åt med detta för själv hade jag inte pallat detta och ett heltidsjobb!

Tack alla fina fina vänner och läsare för kommentarerna, jag blir så glad varje gång ni skrivit en rad i kommentarsfältet!
Ha en bra helg så hörs vi i morgon kväll fortsättning på detta följer... Hur det går osv, följ oss gärna och tveka inte att fråga om det är något ni undrar över?!
Pusss



Liten titt på rummet som vi gjorde utredningen i     Så här såg pricktestet ut på Atlas...


I djup sömn!

Susanne Åhman - Dermatolog

Jag har stora förväntningar och förhoppningar på morgondagen. I morgon den 12/2 bär det av till storstaden för ett besök hos Djurakuten och Susanne Åhman för den efterlängtade hudutredningen på vår ögonsten. Jag ska försöka uppdatera er från mobilen i morgon eftermiddag om hur det gick och vad dom sa.

(För er som inte riktigt hänger med så kan sammanfatta lite kort, Atlas har något hudproblem, en slags allergi eller annan sjukdom som veterinärerna här hemma inte har lyckats hitta utan bara behandlat symptomen. Jag är trött på att behöva medicinera en så ung hund och jag vill ha svar på vad orsaken till detta är. Han har som bölder under hakan, kliar massa i mungipan, öron och runt ögon. Hela hans huvud kliar i princip.)

Nu ska jag ladda upp och förbereda packningen inför i morgon, det blir äggmackor, varm O´boy, muffins, frukt och självklart massa tuggisar och godis till lillprinsen. 

Vi hörs i morgon!
Kramar!

Jag kommer aldrig att ge upp det här, jag bara ska ha reda på orsaken till hans förskräckliga lidande.

Älskade hund!




Ridgeback + Sankt Bernhard = SANT

Det blev en visit hos min härliga jobbarkompis Helena som är hemma och är mamma ledig. Hon har det sötaste barnet jag någonsin sett. En riktig prinsessa!

Helena har ett till charmtroll och det är hennes Sankt Bernhards hund Bethoven. Han är helt ljuvlig och så fin. Underbart psyke och en rejäl krambjörn. det blev en lekdate och en promenad med dom ute hos henne på landet i Väse. Hundarna hade hur kul som helst fast Bethoven orkade inte lika mycket som Atlas det skiljer ju fyrtio kilo mellan dom!! Det blev många vilopauser i snödrivorna och Atlas bara försökte få igång honom hela tiden.
Jag avslutade min turné med att plocka upp min kära far på en promenad också runt i området där dom bor. nu är jag precis är hemkommen och jag ska packa lite saker inför i morgon. Skriver mer ikväll!

Hoppas ni mår bra!
Pusss

Här är några härliga bilder:


Underbara Bethoven










Heeelt sjukt kolla in videon

Det här är det sjukaste och coolaste jag sett, hur får man sin häst att göra såhär?


Snor till förbannelse!

Ursäkta för min överskrift men hujedamej vad jag snörvlar. Förstår inte hur så mycket snor kan hamna i någons näsa?! Vart kommer det ifrån? Någon som vet? Jag nyser ungefär 20 gånger om dagen och ögonen rinner. I morse sjukanmälde jag mig från jobbet. Känns inte kul att riskera att smitta ner mina fina kollegor!!

Jag tog en cylektur med Atlas förut för han måste ju komma ut. Det är väldigt fint väder här i solstaden idag och jag bara önskar att jag kände mig bättre för då skulle jag nog spenderat hela min dag utomhus. Men det blir en tur till veterinären sen för att köpa hundmat och sedan en tur till mamma för lite tröst... Varför blir man så klen och hjälplös när man är sjuk?

Hoppas ni har en härlig dag och kan njuta av solen!
Vi hörs ikväll!


Jag och en dåsig lillebror i Augusti...


Gomorgon kyliga Tisdag!

Jag är sjuk.. igen! Har en förkyldning som håller på att bryta ut. Det är ju sådär kul att jag är sjuk så ofta. Tror jag får köra en detox kur igen för det var himla bra kändes som om alla basilusker höll sig borta då. Jag är precis inkommen från vår morgontur och innan det hann jag skjutsa A till tåget, han ska på utbildning i Stockholm i tre dagar med sitt nya jobb. Jag saknar tiden då vi fick åka på utbildning med jobbet, bo på hotell och träffa nytt folk, lära sig en massa spännande saker allt detta gjorde vi under tre månader!

Idag och i morgon jobbar jag kort dagar för att kunna ta hand om Atlas. Klockan åtta ska jag lämna honom hos Jacob som är så super super snäll och ställer upp! Atlas älskar Jacob och känner sig trygg hos honom eftersom han passade honom när han var valp också.

Hoppas ni får en bra dag idag!


Barnkalas

Min fina söta och underbara lillebror fyller tre år i morgon och det firades med ett rejält kalas. Han får som vanligt en massa presenter, nästan för mycket som vanligt men man kan inte riktigt låta bli att skämma bort honom. Atlas har varit med på Hammarö och fått smörgåstårta och njutit av livet. Han har skött sig exemplariskt idag bland alla barn. Till och med Lucas som är jätterädd för hundar sprnag efter honom och klappade och kramade på honom hela tiden. Det är nog för att han låter barnen vara, många hundar som hoppar upp på barn skrämmer dom. Där är fördelen med en oscocial och enmans hund som ridgebacken oftast är.

Så här såg eftermiddagen ut


Atlas, Jossan & Albin


Lucas gillade Atlas och gick runt med honom i koppel inne.       Albins nya present blev snabbt populär


Albin och vattenfärgen, meningen var att vi skulle måla på papper men det slutade såhär....



































Med massa kladd, kludd och bus!


Kul hade vi iallafall!'


Aktivering och träning med störning

I morse började jag jobba klockan 06.00 fram till tio. Lagom till det att solen kommit fram och hunnit värma upp litegrann. Vid elva hade jag och fina Anna date med våra hundrar. Tanken var att vi skulle träna lite hundmöten med varandra och vara varandras störning. Det gick jättebra förutom Atlas små damp ryck som han får när kraven blir för höga.. Jag hade klickern idag och tanken är att jag ska försöka komma igång med att träna med den. Anna och Silver är ju på en så mycket bättre nivå så jag blir väldigt inspirerad av henne! Jättekul att ses idag!

 

Anna och Silver


Snowracer och första cykelturen

Attans vad härligt det är med snön ändå, speciellt när man kan njuta av alla vinteraktiviteter som man kan göra. Idag har jag, adde och lillebror åkte snowracer från höga höjder.. Fort gick det oxå! Vi fick jättegod laxlunch hos Mami och sen testade jag att låna en cykel och försöka cykla med Atlas. Det gick hur bra som helst och det var som om han aldrig gjort något annat. Det var jobbigt både för mig och honom att ta sig fram i snön men himla härlig aktivering och bra träning för honom då han fick hålla igång en bra bit. Vi han även med lite fika innan vi åkte.

Nu blir det ett rykande varmt bad för min del och sedan bär det av till Sandra för en schlager kväll! Tror vi blir några stycken så det är alltid mysigt. I morgon bitti har jag tagit på mig ett extra jobbpass då ska jag jobba 6-10 så därför blir det lugnt för mig ikväll.

Vi hörs i morgon!






Snön är ändå ljuvlig!

Jag fick en bra start på dagen idag då jag tog mig en rejäl sovmorgon till klockan nio och sen blev det en härlig frukost som vi avnjöt i lugn och ro. Atlas fick smälta sin frukost och vid tio begav vi oss ut på en härlig promenad i vårt fina vinterlandskap. Vi gick runt kroppkärrskön och passade på att träna lite störning med Atlas. Vi fick några riktigt fina hundmöten också det var himla kul.

Strax bär det av till lillebror och Mami för lite laxlunch och pulkabus i snön. Innan det ska jag skura golven här hemma och försöka göra lite fint. Har köpt lite nya detaljer till lägenheten också som jag tänkte visa sen...

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi ikväll!




Klåda till förbannelse

Som jag lider med min stackars Hund, han har ju det här satans hudproblemet som ingen hittar något svar på. Som jag skrivit om i tidigare inlägg så har han det jättejobbigt med det. Men nu närmar det sig den tolfte februari och vårt besök hos Susanne Åhman. Ska bli så skönt att göra en hudutredning på honom en gång för alla och inte bara låta honom så på massa medicin. Vi får se vad dom kommer fram till när dom tar alla prover. Just nu ser han ut som en röd krater i öronen och i mungiporna och under hakan och ja faktiskt hela huvudet kliar på honom. Han kliar så han blöder stackarn så det är tratt som gäller för att han inte ska få sår. Jag vet ju själv att klåda är olidligt, tänk vad bara ett myggbett kan göra! För en vecka sedan tog vi bort all medicin som vi gett honom för att behandla symptomen och det är därför klådan har blommat ut så.

Nu ska vi i vilket fall som helst gå ut och leka i den enorma mängden snö som kommit. Tror vi ska träna lite fot och inkallning också. Längtar till våren och agilityn som vi ska börja med



tänker.känner.undrar.går.ledsen.sover.ser.

idag ska jag bara promenera väldigt långt. Jag funderar på att gå till Hammarö med Atlas, rensa huvdet och inte försöka känna efter så mycket. Jag ska samla kraft och ny energi. Hoppas det fungerar..


RSS 2.0