Kanske en gnutta förändring?

Igår skrev jag om att vi skulle till ett par och prata lite om deras företag och ett eventuellt samarbete. Jag väljer att i dagsläget inte berätta mer än att det var väldigt intressant och männsikorna vi mötte var några av de absolut trevligaste vi stött på. Så gästvänliga lugna och med et enormt driv och engagemang för deras verksamhet. Jag och Andreas ska fundera lite över förslaget vi fick och återkomma till dom om en vecka. Innan vi har bestämt oss och lämnat besked så håller vi detta lite för oss själva. Vi är väldigt tacksamma för att vi fick en chans att träffa denna underbara familj med deras två döttrar och en super härlig golden. Om det inte leder till ett sammarbete så kommer detta i vilkat fall som helst leda till en ny gemenskap och fina vänner då både vi och hundarna klickade.

Idag är jag ju ledig och vi tog oss en rejäl sovmorgon tills vi kom på att vi skulle till veterinären vid 10 och det plötsligt blev lite bråttom. Vi träffade Martin och han var med och stöttade under tiden som jag fick ge vaccinet. Det gick jättebra att injecera. Atlas tyckte dock inte att det var vidare skönt med sticket men han fick såklart belöning och det fick jag med vilket kändes väldigt skönt.

Nu har Andreas åkt till jobbet och jag ska ta en cykelrunda med Atlas. Ikväll ska jag iväg på en till intressant grej som jag inte heller kan berätta så mycket mer om just nu. Men jag har stora förväntningar och förhoppningar på framtiden.








Kommentarer
Postat av: Elin

Gudomligt vackra vän! LYCKA TILL med allt :-) Ring så fort du kan! :-D

2010-03-30 @ 20:48:03
URL: http://frokendahlstroms.webblogg.se/
Postat av: Pia

Du är så hemlighetsfull numera. ;) Jag väntar på att få höra vad allt rör sig om. :) Kram

2010-04-02 @ 10:05:17
URL: http://www.offentligaord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0