Underbar semester!

Hej på er och förlåt för min sena uppdatering. Dagarna har gått så fort och det har varit mycket som skulle hinnas med och inte minst sagt min älskade hund som jag saknat så det gjort ont i mig. Spanien var underbart och roligt, jag minns inte när jag skrattade så mycket sist. Vilka härliga dagar det blev även om det känndes kort så var de kravlöst och ledigt. Lindas föräldrars hus var enormt fint och det fanns allt som man behöver i ett vanligt hem. Till och med en egen bil så vi kunde åka på utflykter och marknader.

Vi var på stranden några dagar och försökte ge våra bleka kroppar lite sol. Solen var väldigt stark och vi var faktiskt duktiga med solskyddet så vi är lite sådär lagom solkyssta nu. Man vill ju inte gå för hårt ut när det är första och väldigt starka solen. Vi har även badat i havet som var en väldigt svalkande upplevelse, det blev en hel del shopping och fynd på marknader och i ett superstort köpcenter.

Vi har förutom sol och bad och shopping ätit god mat, skrattat och spelat en massa olika kortspel. En dag på stranden kom det fram en tjej och ville göra rasta flätor i vårt hår, vi tjejer ville absolut inte detta men Pierre tyckte att det vore kul om hon kunde göra det på Andreas, sagt och gjort resultatet ser ni nedan.

Det är intressant att se hur fort man lär känna personer bara genom att umgås några dagar. Vi saknar Linda & Pierre, vi blev ett litet kollektiv och vi kom alla väldigt bra överrens. Tack fina vänner för en oförglömmlig resa!

Utsikten från planet på vägen till Alicante

Utsikten från takterassen på det mysiga huset

På marknaden

Första doppet a la Pierre & Andreas

Strandhäng, Linda myser i solen

Skaldjursfrossa och bubbel på takterassen en av två kvällar

Kärlek

Mer kärlek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0