En dag full av umgänge

Spenderade förmiddagen parkerad på en handduk med utsträckta ben, lyssnandes på vågornas skvalp mot klipporna och fångade lugnet. Samtidigt njöt jag av sällskapet från Anna och Mallan som låg parkerade tätt intill. ytterligare en solig dag har passerat och jag är så glad över denna veckas semester.

Nu har jag och Andreas precis kommit in från en tokmysig kvällstur med goa Malin och hennes Per. Tillsammans med hundarna Alba världens roligaste och skönaste mops och ridgeback tiken Vinga tog Atlas ut sina sista krafter. Vi promenerade till borgmästarholmen där det blev hundbad och bus. Dom är så fina tillsammans och det är väldigt kul att de fungerar så bra ihop trots att Atlas var lite hårdhänt mot den sockersöta Vinga.

Nu är jag tvingad att se de sista 16 minutrarna av kvartsfinalen Ghana-Uruguay - jag fick förklrat för mig att de faktiskt dröjer hela FYRA år till nästa VM och att det hör till att engagera sig... haha jag är totalt ointresserad men några minuter klarar jag, dessutom har jag fått en stor godispåse som jag kan fokusera på!

God kväll!

Vinga och Malin

Goa hundarna Vinga & Alba

Snyggo Malin

Vinga & Atlas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0