Klåda till förbannelse

Som jag lider med min stackars Hund, han har ju det här satans hudproblemet som ingen hittar något svar på. Som jag skrivit om i tidigare inlägg så har han det jättejobbigt med det. Men nu närmar det sig den tolfte februari och vårt besök hos Susanne Åhman. Ska bli så skönt att göra en hudutredning på honom en gång för alla och inte bara låta honom så på massa medicin. Vi får se vad dom kommer fram till när dom tar alla prover. Just nu ser han ut som en röd krater i öronen och i mungiporna och under hakan och ja faktiskt hela huvudet kliar på honom. Han kliar så han blöder stackarn så det är tratt som gäller för att han inte ska få sår. Jag vet ju själv att klåda är olidligt, tänk vad bara ett myggbett kan göra! För en vecka sedan tog vi bort all medicin som vi gett honom för att behandla symptomen och det är därför klådan har blommat ut så.

Nu ska vi i vilket fall som helst gå ut och leka i den enorma mängden snö som kommit. Tror vi ska träna lite fot och inkallning också. Längtar till våren och agilityn som vi ska börja med



Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Tess! Hoppas verkligen ni får rätsida på hans hudproblem :/ Jag förstår verkligen hur jobbigt ni måste ha det, känslan av att vara otillräcklig. Om det inte är alldeles för jobbigt för honom så skulle det vara kul att åka någonstans och träna lite med Atlas och Silver någon dag? :) Kram på dej!

2010-02-05 @ 13:58:18
URL: http://annahook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0