Nytt vitrinskåp

Vi har fyndat ett vitrinskåp idag på IKEA. Det blev ett vitt Hemnes skåp det kommer bli så bra allting när det är klart. Vi har små projekt på gång hemma och vi får se vart det landar. Nu känns allt mest intryckt och trångt men långsiktigt så har vi lite idéer på hur vi vill ha det :)

Nu bär det av till familjen på Hammarö för en mysig Lördagskväll med mat och umgänge. Det var längesen jag snosade på Albin nu.. Saknar han så mycket!

Hoppas ni får en skön Lördag!


Kommentarer
Postat av: Weronika

Hej på dig! Hörde att Björn och Leia träffat på er och att han lovat att jag skulle ge er adressen till hemsidan med Leias och Atlas syster Akleja! Så här är den: http://www.ladycarmellia.se/ . Måste säga att jag har väldigt svårt för det där.. Hon fick alltså valpar i juli och de ska para henne igen i december. För det första tycker jag att hon är alldeles för ung och för det andra så är det väldigt tätt mellan gångerna. Sen så säljs valparna "för halva priset" som de uttrycker sig på hemsidan för att "alla ska ha råd med en renrasig ridgeback". Fast vad man hört och läst så är den här kvinnan avstängd från SKK för att hon förut avlat på en rr-hane med någon sjukdom som går i arv - en hudsjukdom, vet inte vilken det var.

Nåja, trots detta kan ju hundarna ändå må bra och man hoppas ju verkligen på det!

Hoppas allt är bra med er! /Weronika

2010-08-29 @ 22:35:40
URL: http://weronikag.webblogg.se/
Postat av: Eva Jonsson

Hej! Läste din kommentar här då jag sett att den du nämner som föder upp RR-valpar till halva priset och dessutom tagit tre kullar på tre löp vilket är olagligt enl svensk djurskyddslag varit ute med annons på blocket igen. Dessutom avlat på en alldelse för ung tik första gången.Vi är många RR-ägare/uppfödare i det här landet som är upprörda över hennes avel. Både hennes tik och hane är avelsspärrade.Hanen har HD C och AD 1. Tiken är Ridgelös.Hon är anmäld till länsstyrelsen för sin oseriösa avel. Hoppas på resultat av detta. Sen kan man förstås fråga sig varför man köper valp av henne.

Hälsningar Eva

2012-02-22 @ 11:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0