Vilka upplevelser en dag kan bjuda på!

När vi vaknade i morse värmde solen utanför, jag och Andreas bestämde oss för att ställa in vår hundträning idag och istället åka till sommarstugan utanför Säffle och sola å bara mysa lite.. Det gjorde vi minsann men innan vi kom iväg så åkte vi förbi hund & kattspecialisten och vägde Atlas. Vi va ju hos veterinären förra veckan och han varnade oss för att Atlas kanske växte för fort och fick för mycket mat inte så bra. Det har vi ändrat på och istället får han lite mindre varje dag, detta har ju resulterat i att han gått upp 0,6 kilo istället för 1,0 kg i veckan. Husse passade på att köpa några godisar och en ny leksak.. Sen bar det iväg till stugan, väl framme inser jag att jag glömt mobilen i bilen och kunde därmed inte ta några kort idag, till historien hör oxå att det är en 15min promenad på en lååång skogsstig innan man kommer till stugan- alltså bilen va ju en kvart bort, så lat! haha

Vi njöt ju iallafall av solen och jag har lyckats bli lite röd - såklart!  Andreas träffade även på en orm i stugan som han absolut va tvungen att ta upp, fy så ful den va och rädd blev den med stackarn (ormen alltså) han bajjade på addes hand haha.. Sen lite mer äckliga djur som dök upp på vår soliga förmiddag, en svanjävel som simmade sig till bryggan och fräste och va riktigt äcklig! (dock inte värst av alla djuren) för er som inte vet så lider jag av fågelfobi! När vi satt i solen och kalasade på goda tigermuffins kände jag hur något kröp på min rygg, jag stack in handen och tog tag i den, det kändes som en mjuk liten, väldigt liten sten. Till min stora förskräckelse va det en fästing som kröp på mig! Där startade min panik - jag sprang in i stugan skrek, studsade och gormade, samtidigt som jag slet av mig alla kläderna och inte nog med det tror ni inte att det va en till på mitt högra ben när jag drog ner jeansen??? jodå självklart! det va så vidrigt. Andreas skrattade så han nästan kissade på sig, det såg nog ganska kul ut.  tur att dom inte hade hunnit bita sig fast. Känner fortfarande hur det kryper på mig fy faan.

Nu är vi iallafall hemkommna från detta äventyr. Atlas ligger helt slutslagen i soffan med en solbränd och fin husse :) Nu ska jag snart kila ut till gubbholmen och titta på alla tjejer jag känner som ska springa vårruset :) Jag han inte anmäla mig i år vi har ju ett helt gäng med snygga IKEAbrudar som ska springa. Ska nog faktiskt passa på att träna Atlas lite så han får följa med!

Hörs senare!


Underbara Tage & Birgit (Addes mormor och morfar) som äger sommarstugan. Tage har byggt den alldeles själv


Utsikt brån badbryggan i säffle. (togs förra året)


Adde & svärfar på fisketur förra året :)


Världens finaste hund Atlas på 30,7 kg


Atlas på promenaden i måndags



Kommentarer
Postat av: Linda

Hej tessan! Vad roligt att du har en blogg :) Vad fin han är Atlas!!! Vore kul om vi kunde träffas med vovvarna i sommar!! Ha det så bra, ska bli roligt att följa vad du skriver :) Puss puss Linda

2009-05-13 @ 20:10:35
URL: http://lindajonssons.webblogg.se/
Postat av: Elin

ÅÅ va kul att läsa gumman! så roligt att du börjat här :-) å vilken mysig dag :-) Dumt med fästingarna bara.. Ha en toppendag hjärtat! vi hörs senare! Kyss!

2009-05-14 @ 07:42:21
URL: http://frokendahlstroms.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0