Inkallning, vikt och kvällspromenad

dagen började med en promenad runt sundstatjärn, det va mysigt. När klockan slog halv två lastade vi in hund och tillbehör i bilen för en avfärd mot kristinehamn och underbara Malin! Idag tränade vi mycket på inkallning det gick jättebra, Atlas fick ha en lång lina efter sig som vi kunde använda att korrigera med ifall han inte skulle lyssna på oss. Vi ville mest öva på inkallningen eftersom han gärna får tag i saker när han är lös, så som tomma ölburkar pet flaskor eller annat skräp som rent av kan vara skadligt för honom. Husse tränade med en ölburk som låg på grusplanen och Atlas fick inte en titta på den - då blev det ett regält NEJ! och en korrigering ifall han ändå drog mot den. Vi är nöjda med dagens träning och vi har bestämt oss för att fotsätta hos Malin varannan onsdag. Jag vet ärligt inte vart vi skulle varit idag om vi inte hade fått hennes hjälp!

På vägen hem åkte vi förbi hund&kattspecialisten där vi stannade till och vägde A - nu väger han 31,6 kg och det är bra, han får absolut inte gå upp mer än ett kilo i veckan! :) klockan 6 kom min älskade Karin förbi medfarbror Danso vi har tagit vår långpromenad som nu kommer gå av stapeln en gång i veckan. Vi gick runt sandgrundsudden och runt på gubbholmen. Promenaden gick bra men hundarna va väldigt leksugna och försökte mer än en gång att busa med varandra därför släppte vi dom på ett fält där dom busade rejält, och dom är inte direkt tystlåtna utan det låter som dom håller på att ha ihjäl varandra hahah fast det är bara helt vanligt Ridgeback bus :) Nu har hon precis åkt hem tack för ikväll goding! Atlas och husse ligger i soffan helt utslagna och jag ska faktiskt göra dom sällskap. I morgon är det röd dag men jag jaobbar ändå. Husse & Atlas ska åka till sommarstugan och mysa:) Puss & kram


Atlas vid museieparken



Danso af Arvis vid museiparken


Danso ville inte poser mer :)


Från kvällspromenaden Karin och Danso


Atlas myser i gräset


passar på att ta en paus i busandet och svalka sig en aning.


Vackra Danso på bryggan :)

Kommentarer
Postat av: Karin

Tack själv hjärtat mitt!!



Promenixen var mys som alltid :)



Bilderna vart tok fiina, kommer nog låna lite till sidan..



Sov sött darling



puss puss



2009-05-20 @ 22:45:39
Postat av: Elin

Vilka fina bilder smulan min och vilken mysig dag! Va roligt att det går så bra med! :-) Ni är duktiga! gud vad han växer och blir stor!! ja kommer få en shock ju ;-) Saknar dej massor! Idag har ja vart på ikea men i helsingborg. Kyssar!

2009-05-21 @ 17:46:45
URL: http://frokendahlstroms.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0